Kasanın içinden 2 tane fan çıkıyor sadece . Ben ekstra olarak almak istiyorum RGB olması önemli değil görevini yerine getirmesi yeterli 120 mm olması gerekiyormuş
merhaba dün sipariş verdiğim cloud alpha elime ulaştı ancak çoğu gigabyte b450m s2h sahibi gibi ben de realtekden sorun çekiyorum sesler kesiliyordu şimdi hiç gelmiyor
kasamda 1 tane giriş yeri olduğu için anakarta takıyorum 2sini de ansak sürekli ses kopuyor kulaklıkda hiç bir sıkıntı yok çünkü diğer cihazlarda kullanabiliyorum
1603443744
parçaların garantileri de var acaba sorun hangi parçada iade yapayım kasa ya kulaklığı taktığım zaman da kesinti oluyor
Arkadaşlar aldığım kasa da 1 tane kulaklık girişi var ama bende kulaklık ile mikrofon ayrı olduğu İçin 2 tane hak girişine ihtiyacım var çoğaltıcı önerir misiniz
Anakarta taktım çünkü hdmi ile görüntü almaya çalışıyorum ancak ekran kartına takamıyorum gtx 1070 var
1602620699
Abi haklısın ama sonuç alamayınca açıyorum
Arkadaşlar fiyatlar bu kadar artmadan önce r5 2600 düşünüyordum 600 tl civarına bulunabiliyordu ancak şimdi bulamıyorum önerisi olan varsa atabilir mi (İstanbul içi olursa iyi olur)