Arama sonuçları: *

1. Y

80 - 90 lira arası f/p mouse önerisi

Teşekkür ederim tercihlerim arasında bulunduracağım :)
  2. Y

80 - 90 lira arası f/p mouse önerisi

80 ila 90 lira arasında kaliteli ve şık mouse öneriniz varmı. csgo ve valorant gibi fps türünde oyunlar oynuyorum. mümkünse RGB olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
  3. Y

Türk Telekom Taahhüt

Türk Telekomdan ayrılmak istiyorum ama 380 lira cezası var diyor. Donanım haberin yaptığı videoda 1 yıldan uzun süreli aboneliklerde herhangi bir ceza uygulanmamaktadır diyor. Ayrılırsak bir ceza ödermiyiz?
  4. Y

Yardımcı Olabilir Misiniz?

Ben türknette geçmek istiyorum şuandada türkttelekomun internetini kullanıyorum.Türknette yazan 100 lira kurulum ücreti ne demek bilen var mı?
  5. Y

GÜZEL İNTERNET ÖNERİSİ OLAN VARMI

Saolun hocam bakıyorum güzele benziyor 1602007080 bakaaıyorum hocam 1602007118 siz niye susuyorsunuz hocam :D
  6. Y

GÜZEL İNTERNET ÖNERİSİ OLAN VARMI

Altyapım vdsl max 61 mb dowload alıyormuşum max 80 lira internet önerisi verebilir misiniz hızlı olan
  7. Y

Ryzenli laptop oyun oynatır mı?

1599985811 Aslında size sorma nedenim okul ve ara sıra oyun oynayacak olmam bunun için başka bir bilgisayar almalı mıyım yoksa bu işimi görür mü?
  8. Y

Ryzenli laptop oyun oynatır mı?

Elimde ryzen 5 3500u işlemcili laptop var oyun oynatır mı? Oynatırsa ortalama kaç fps alırım lol ve csgo
Geri