Arama sonuçları: *

1. B

Uzay montajda çalışan sistem kasa içinde çalışmıyor

Aynı şeyi düşündüm fakat kısa devre durumunda sistem tamamen açılmazdı diye düşünüyorum. Fanlar dönüyor fakat ekran gelmiyor. 1599991333 Daha önce hiç sistem kurmamıştım, bunda da böyle bir şey gelince başıma Hepsiburadandan iade talebi oluşturdum ve itopyadan yeni bir kasa alıp montaj hizmeti...
  2. B

Yükseltici ayaklarını taktım yalnız bi tanesi yalama olmuş sanırım bundan dolay olabilir mi?
  3. B

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce toplamış olduğum parçalar elime geçti ve bana göre aşırı garip gelen bir durumdan dolayı buraya konu açmak istedim. Öncelikle sistemim ryzen 5 3600 işlemci, Gigabyte 1660s ekran kartı, Asus tuf b450m Pro gaming anakart, hyperx fury...
  4. B

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce toplamış olduğum parçalar elime geçti ve bana göre aşırı garip gelen bir durumdan dolayı buraya konu açmak istedim. Öncelikle sistemim ryzen 5 3600 işlemci, Gigabyte 1660s ekran kartı, Asus tuf b450m Pro gaming anakart, hyperx fury...
Top Bottom