Arama sonuçları: *

1. O

MACHENİKE K500 B61 MİNİ ALINIR MI

Şöyle bir indirim verdi internette biraz arastirdim brown anahtar çok beğenilmiş kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum 839 tl ye bu klavye alınır mı ?
  2. O

Steam 10 Dolar Gift Code yi Hesabımda Kullanabilirmiyim ?

Dolar olarak mı kullandımız kodu işlem nasıl gerçekleşti kur olayı nasıl işliyor ? Yurtdışında kuzenim almış bana veriyor
  3. O

Yakın tarihte kullanan biri var ise sağama alayım dedim kendimi
  4. O

Merhabalar elimde steam 10 dolar gift code var hesabımda kullanabilirmiyim herhangi bir sorun olur mu TL ye çevirip hesabıma geçer mi ?
  5. O

Acer Fresync monitörde gtx 1660 olur mu ?

Teşekkür ederim bilgiler için
  6. O

Acer Fresync monitörde gtx 1660 olur mu ?

Arkadaşlar acer fresync 165 hz monitorum var ama ekran kartimi 1660s alacagim fresync ozelligini destekliyor yazmışlar forumlarda tam emin olamadım benim durumumda olan kullanan arkadaslar varmı
  7. O

5500 tl ye 3600 lü sistem toplayabilirmiyim

Arkadaşlar 5500 tl butcem var r5 3600 lü sistem toplamak istiyorum oluru varmıdır
  8. O

Msi rx550xt mech 1864 liraya alınır mı? ?

Peki hocam msi mech için soğutma problemi doğrumudur 1600122246 Değil hocam o zaman alınmaz sanırım
  9. O

Msi rx550xt mech 1864 liraya alınır mı? ?

Hocamlarim sistem topluyorum ex5500xt almaya karar verdim lakin msi 5500xt mech sogutma problemli deniyor aslı varmıdır önerileriniz nedir bu fiyat bandinda
  10. O

RYZEN 5 3600 5500 TL KADAR SİSTEM ÖNEREBİLİRMİSİNİZ ?

Merhabalar butcem 5000 tl i5 10400f li yada r5 3600 lü mantıklı bir sistem önerebilir misiniz? sistem parcalari hakkında pek bir bilgim olmadığı için her türlü yardıma öneriye açığım dostlar
Top Bottom