Arama sonuçları: *

1. K

Bilgisayarımın Ram Frekansını Arttırmalı Mıyım?

Teşekkürler arkadaşlar. İyi akşamlar.
  2. K

Bilgisayarımın Ram Frekansını Arttırmalı Mıyım?

Merhabalar. 2x8 2666 MHZ Ramlere sahibim. Bu ramleri bilgisayarımın 2133 MHZ kullandığını farkettim. Sizce aşağıdaki sistem bilgilerime göre ram frekans değerlerini 2666 MHZ yapmalı mıyım? Bilgisayarım negatif etkilenir mi? Bilgisayar özelliklerim: 1 X AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB...
  3. K

Aşağıdaki özelliklere sahip bilgisayarım için ram frekansını yükseltmeli miyim?

Merhabalar arkadaşlar bilgisayarım aşağıdaki özelliklere sahiptir. Ramlerim ise 2333 mhz'de çalışmaktadır daha yüksek mhz desteklemektedir. Sizce ram frekansını yükseltmeli miyim? Bilgisayara zarar verme ihtimali var mıdır? Teşekkürler şimdiden. 1 X CORSAIR 8GB DDR4 2666MHz CL16 Kırmızı...
  4. K

Hocam ram frekansını bios üzerinden arttırmaktan bahsediyorum. OC oluyor yani herhalde. 1610454166 Anakarta baktığımda ram frekansı 2666 mhz olarak gözüküyor. Arttırmamda bir sıkıntı olur mu açıkçası bunu merak ettim.
  5. K

Merhabalar arkadaşlar bilgisayarım aşağıdaki özelliklere sahiptir. Ramlerim ise 2333 mhz'de çalışmaktadır daha yüksek mhz desteklemektedir. Sizce ram frekansını yükseltmeli miyim? Bilgisayara zarar verme ihtimali var mıdır? Teşekkürler şimdiden. 1 X CORSAIR 8GB DDR4 2666MHz CL16 Kırmızı...
  6. K

Yeni oyuncu mouse önerisi 300-600 lira bandında

Arkadaşlar Steelseries kullanıyorum fakat low sens oynadığım için inanılmaz sensör hatası vermeye başladı. Bunu garantiye yollayıp yeni bir mouse satın almayı planlıyorum. İyi sensörlü hangi mouseları önerirsiniz? Teşekkürler.
  7. K

R5 2600, RX570. Hangisini geliştirmeliyim ?

FPS oyunları oynuyorum ve bilgisayarımı geliştirmek istiyorum. Hangisini geliştirmeliyim, ve ne ile geliştirmeliyim? Teşekkürler.
Top Bottom