Arama sonuçları: *

1. E

Rampage RMS G8 vs Logitech Z213

Başlıkta belirttiğim iki hoparlörden birini alacağım aralarında fiyat farkı olması önemli değil. Evde bangır bangır müzik dinleyen biri değilim sadece bana kulaklıklarda olduğu gibi bass versin yeter hangisi daha kalitelidir ve hangisi alınır?
  2. E

1 Terabyte SSD vs 1 Terabyte HDD ve 500 Gigabyte SSD

arkadaşlar yeni PC aldım kasanın içinde 2 tane depolama slotu var ve bunlardan bir tanesi zaten sistemin kendi 480 gb lik SSD tarafından kullanılıyor. Sizce ben 2. slota kendi eski 1tb HDD mi yoksa yine benim eski 500 gb SSD yi mi koyayım
  3. E

eski ssd yi yeni sisteme takmak

SATA
  4. E

ben kendi bilgisayarımda baktığımda diskin içinde zaten windows kurulu olduğu için biçimlendirilemiyordu
  5. E

arkadaşlar kendime yeni sistem aldım sistemin içinde halihazırda 500 gb ssd var ve içinde windows kurulu. peki ben eski bilgisayarıma takılı ve içinde bir sürü oyun ve yine windows kurulu olan ssd yi yeni sisteme bağlayabilir miyim? ssd yi sıfırlamam gerekir mi? eğer gerekiyorsa bunu nasıl...
  6. E

GİGABYTE GeForce RTX 2060 Super vs MSİ Radeon RX 5700 XT MECH Hangisi alınır?

ekran kartının ısınmasının dezavantajını açıklayabilir misiniz?
  7. E

GİGABYTE GeForce RTX 2060 Super vs MSİ Radeon RX 5700 XT MECH Hangisi alınır?

başlıkta belirttiğim 2 ekran kartından bir tanesinin olduğu kasa alacağım. Genel olarak RX 5700XT nin 2060 Super den daha iyi olduğunu biliyorum ama NVidia nın kullanıcılara sunduğu imkanlardan da yararlanmak istiyorum.(Ray Tracing, DLSS vb.) RX 5700 XT alırsam AMD aldığıma değecek kadar FPS...
Geri