Arama sonuçları: *

1. Alioskii

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Çok teşekkür ederim.
  2. Alioskii

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Pro'nun stoğu yenilendiğinde haber verebilir misiniz?
  3. Alioskii

Laptop ram çok fark ediyormu?

Single ile Dual channel ram arasında ciddi anlamda fark var. Youtube'dan test videolarını izleyebilirsin. Ki günümüz için minimum 16gb ram şart
  4. Alioskii

İkinci el GTX 1080 alınır mı?

Son zamanlarda saf performans diye övüldü ayağına fiyatları absürt seviyelere yükseldi :D
  5. Alioskii

Öneri Stardew Walley ile ilgili...

Kesinlikle katılıyorum.
  6. Alioskii

Açık konuşayım şuan arkadaşım olmadan girip oynayacağım bir oyun değil. Tek başıma 8-10 saat kadar oynadım hevesimi attım bayadır da tek girmiyorum. Bir deneyebilirsin.
  7. Alioskii

Zevkli kafa dağıtmalık tatlı bir oyun bence. Her karakterin kendine has kişiliği var hediye veriyosun falan. Modlarla daha iyi oluyor ama. Arkadaşınla oynarsan daha zevkli tabi.
  8. Alioskii

Epic games rdr2 Alınır mı

Youtube yaz çıkar. Ben googleda çıkan ilk yamayı kurdum direk.
  9. Alioskii

Evet yamalı kullanıyorum ben.
  10. Alioskii

Kaçırma.
  11. Alioskii

1500 TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Oldu valla :D Teşekkür ederim.
  12. Alioskii

Vergide iade oluyor mu? 1739649939 Attığınız keycapsi hocam. Attack Shark K75 aldım.
  13. Alioskii

Xbox series s için hdd mi ssd mi

SSD al bence. Harddisk zaten yavaş birde taşınabiliri eziyet gibi oluyor. Zamanında denemiştim.
  14. Alioskii

2. ELDE YAŞCA BÜYÜK ABİLERİMİZ 30+ NEDEN

Birçok ürün sattım ki bozuk bir şey asla satmam kimseye bir problemi de varsa belirtirim. Kim olursa olsun aldıktan maksimum 1, aman aman bi durumsa 2 gün süre tanırım ondan sonra ne yapmış ne etmiş bozulmuş mu umurumda olmaz açıkçası. Belki kendisi bozdu, belki oynadı hevesini attı veya aldı...
  15. Alioskii

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

İnşallah hocam. Gelse bir tanede kardeşime alıcam.
  16. Alioskii

Beyler klavyeyi aldım keycapsi de alıcamda 530tl minimum sepet tutarıymış ne alabilirim ıvır zıvıra harcamak istemiyorum.
  17. Alioskii

1000 tl civarı klavye lazım

Valla ben akşam alıcam inşallah kalır :D 1739627106 Onu denedimde adresinize gelmez diyor aldırmıyor ödeme kısmında.
Top Bottom