Arama sonuçları: *

1. Integra

sistem, ekran siyah olduktan sonra kendini yeniden başlatıyor

Bilgisayarımın işlemci fanı + ekran kartı fanı RAM'leri taktıktan sonra dönmüyor. İşlemci fanı olarak Snowman T6 kullanıyorum. RAM'leri takınca işlemci fanımın RGB aydınlatmaları yanıp sönmeye başlıyor fanları duruyor. RAM'leri çıkarınca normale dönüyor ama RAM'ler takılı olmadığı için görüntü...
  2. Integra

Yeni PC Toplama sonrası windows kurulum sorunu

flashın içine kurduğun windowsun dosyaları eksik olabilir yada kurduğun windows bozuk olabilir
  3. Integra

Windows 10 Kurulu Hard diski Başka Bir Windows Kurulu Pcde çalıştırma

Arkadaşlar Merhaba ben yeni bir bilgisayar topladım içinde 512 GB M.2 SSD var. Eski bilgisayarımda ki 1TB hard diski kullanmak istiyorum fakat 2sinin içinde windows 10 kurulu. hard diski nasıl formatlamadan temizleyip 0 gibi kullanabilirim yardım ederseniz çok sevinirim.
  4. Integra

Laptop Termal Ped Turuncu Termal Pedle Mavi Termal Pedin Arasında Ne Fark Var

Selam Arkadaşlar Ben 1 Ay Önce Bilgisayarımın Termal Macun Değişimini Yaptım Yaptıktan Sonra Termal Pedlerimin Parçalandığını Göredüm Ve İnternetten Termal Ped Almaya Karaar Verdim Fakat Bigisayarımın İçinde 1 Adet Turuncu Termal Ped 1 Adet İse Mavi Termal Ped Olduğunu Gördüm Şimdi İnternette...
  5. Integra

Rampage Drop Plus Sol Kulaklıktan Ses Gelmiyor

Nasıl Ettin Peki Anlatırmısın
  6. Integra

Denedim Fakat Kulaklığın Type c Girişi Küçük Olduğu İçin Girmiyor 1600178950 Arıyorum Açmıyorlar
  7. Integra

Selamlar arkadaşlar 9 ağustosta n11den bu kulaklığı sipariş verdim 2 gün içerisinde geldi kutu tertemizdi çok güzeldi bu güne kadar 0 sıkıntısız kullandım ama bir saat öncesine kadar.Kulaklığın sol tarafından bir anda ses kesildi ama sağdan sıkıntısız ses veriyor kulaklıkta hem type c giriş...
Top Bottom