Arama sonuçları: *

1. S

MSI MAG401QR Alınır mı?

hocam bunun 180 hz olan modeliyle bi farkı varmı hz dışında
  2. S

MSI MAG401QR Alınır mı?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar similasyon oyunları ets,asetto için direksiyon setimle beraber güzel deneyim sunacak monitör bakıyordum. Başlıktaki mönitörü buldumda sizlere sormadan almayayım dedim.Sizce 20k ya alınır mı? bu monitör.Varsa daha iyi önerilerinizi bekliyorum.
  3. S

Aerocool Manace Saturn Kasaya 4070 sığarmı?

Arkadaşlar iyi forumlar aerocool manace saturn kasa var arkadaşımda galax rtx 4070 alıcak 3 fanlı olan modeli işlemci içinde thermalright pearless 120se kule tipi soğutucu alıcak kasaya bu parçalar sığarmı ? https://aerocool.io/product/menace-saturn-rgb/
  4. S

Game garaj KYBER 7A-RTX4070 alınır mı?

Hocam bu sistemede bakmıştım game garajdaki yükseltmelere yakın yükseltmeleri yapınca oda 46 k oluyor.
  5. S

Anladım hocam ozaman onları monitörle ayrı alıyım.Sistem bi tık pahalıya geldi ama ömürlük oldu teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi forumlar dilerim.
  6. S

Hocam peki bu sıvı soğutmanın ömrü kaç yıl sıvı değişimi fln kaç yılda bir yapıyoruz.Dell monitör baya güzelmiş hocam teşekkürler öneriniz için fast ıps 2k bu fiyata görmemiştim iyi denk geldi sayenizde
  7. S

Hocam o kule tipini araştırmıştım baya iyi soğutuyor çoğu 240mm den iyi soğutuyor.Bakımıda kolay bu sistemi böyle alayım ozaman.Yanınada...
  8. S

Yükseltmeleri bu şekilde yaptım kartım max 50k kadar peşin fiyat taksit yaptığı için ramide ayrı alıcam monitörle beraber.
  9. S

Hocam yükseltmeyle öyle oluyo 32 ram taktım anakartıda en düşük b650m-k var seçince 44k oluyor.Varsa alternatif başka yapayım.
  10. S

Arkadaşlar iyi forumlar hazır sistem bakıyordum game garajda başlıktaki sistemi gördüm alınır mı? https://www.gamegaraj.com/urun/kyber-7a-rtx4070/ Bu şekilde parçaları yükselttim.Sizce nasıl sistem.
  11. S

40-50K Bütçe Pc tavsiyesi

Arkadaşlar iyi forumlar rtx 4070 veya 4070ti olan amd işlemcili sistem arıyorum.Bütçem maksimum 50k şimdiden teşekkürler.
Geri