Arama sonuçları: *

1. R

Hangi Windows sürümünü kurmalıyım? sebep?

bence win10 pro. En iyisi
  2. R

Canlı Derslere Katılmadım. Dersleri video vb. olarak dinleyebileceğim bir yer

Lisede Hocalara Geldik daha bilindik...
  3. R

red dead redemption 2 kaldırır mı?

sağol hocam oynanmayacak gibi durmuyor. ps4 üm var ama oyunda orjinal Türkçe yama olmadığı için. Yama kurup PC den oynamak daha mantıklı geldi. 1608537909 hocam ya 900 p de medium ayar oynarım ya da 720 p de high oynarım 30 fps oynanmayacak gibi durmuyor. (Tabi drop yemezsem..) 1608537911...
  4. R

sağol hocam bakıyorum 1608537184 720p de orta ayarlarda 50 fps olursa ben okum aslında :=)
  5. R

evet hocam
  6. R

bilgisayarımın ayarları: gtx 1050 3 gb intel core i5 9300h 8 gb ram arkadaşlar hangi ayarlarda rdr2 de 50 60 fps arası alırım? Lütfen bilgisi olmayan yorum yapmasın. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim..
  7. R

aliexpress pc toplama vergii ..

aliexpressten bilgisayar toplamak istiyorum. ortalama kaç tl vergi gelir(bilgisayaat 2000 tl)
  8. R

Gamepower kizaru alınır mı

Çok sağol
  9. R

Tsşekkürler. Peki sence gp luna nasıl?
  10. R

Önerin varmı 1600257102 Gamepower luna nasıl peki??
  11. R

Sence güzel kulaklık mı kizaruda 53mm sürücü var. O yzdn kafam karıştı. Bundan önce James Donkey 712 aldım. Dipsesden dolayı iade ettim. 1600256950 Önerin var mı
  12. R

Ganepower kizaru almak istiyorum. Dipses problemi yaşarmıyım veya başka bir kulaklık önerisinz varmı (aynk fiyat segmentinde)
  13. R

Rampage fury x Alınır mı?

rampage mihawk almak istiyorum.dipses problemi yaşarmıyım
  14. R

Öneri Rampage quadro 7.1 Alınır mı?

ya beyler rampage mihawk almak istiyorum.alınır mı dipses problemi olurmu
Geri