Arama sonuçları: *

1. D

mousem bozulmak üzere 200 TL'ye mouse önerisi

200 TL'ye çok büyük olmayan hatta logıtech g203 lıghtsync boyunda mouse önerirseniz sevinirim
  2. D

çözüldü

Bu sabah kompresör ile pcyi temizledim sonra acip çalıştırdığımda monitore ekran gelmedi ve gelmiyo xbox var onu taktim monitore o calisiyo kabloda sorun vardir dedim baska kablo taktim onda da ekrani vermedi bilgiyar acik ve calisiyo bu arada yardimci olabilexek birileri var mi
  3. D

Rampage ultimate alinir mi

Ayn onu yapiyorum simdi
  4. D

Kanka diger arkadasin onerdigi klavye hem cok iyi hem baya indirimli onu tercih edicegim galiba
  5. D

Baska oneri gelmedi ve klavye konusunda baya biligisizim tek bildigim witchler onu da cok bilmiyorum kb
  6. D

Red switch var midir varsa link ata Red switch var mıdır Varsa link atabilir misin
  7. D

Hocam onerin icin cok tesekkurler bide bu blue switch mi
  8. D

Klavye icin 700 tl butcem var rampage ultimate alnir mi ve aliyim mi ya da bu butceyle daha iyisi alinir mi
  9. D

Öneri Mekanik klavye önerisi

Butem max 700 tl Olmasi gereken ozellikler red switch ,bilek desteği ,rgb Daha cok fps ve catisma oyunlari oynamak için
  10. D

Max 700 TL ye klavyee onerisi lazim

Red switch ve bilek destekli mekanik klavye onerisi lazim
  11. D

Soyle bi sistem topladim cok bilgim yok 13 14k arasi butcem vardi iyi olmus mu eksikleri var mi?

https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-3700x-sekiz-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,505134654.html https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-2070-super-gaming-oc-8g-gv-n207sgaming-oc-8gc-256-bit-ggdr6-8-gb-fiyati,519394101.html...
  12. D

13k ₺ oyun ve render odaklı bir PC ve 2k ₺'ya oyuncu monitörü önerisi istiyorum.

13k kasa oyun ve render odakli bir kasa ve 2k ya oyuncu monitörü önerisi ihtiyacim var
  13. D

600 tl ye en az 3 fp psu onerir misiniz

Tesekkurler hocam
  14. D

İslemci tavsiyesi icin sagol hazur sistem almayacagim toplayacagim 5700x i de beklemeye vaktim yok bu yuzden 3700x li toplarim gibi eger 3700 x ile toplarsam ilk psu önerilerin degisir mi acaba
  15. D

Yalniz attigim linkte islemci r7 3800 ve ssd 500 gb a2000 secicem
Geri