Yayıncı kuruluşun internet üzerinden maç yayını verdiği platform. Yarın evde arkadaşlarımla maç izleyeceğiz yan odada izleyecek kardeşim için kod bakıyorum.
Piyasada bir sürü kod var. CC ile alınmış bir kod alıp başıma bela almak istemiyorum. 100-150 lira bütçeye kadar yasal yollardan alındığına emin olabileceğim bir kod bulmam mümkün müdür?
Dedem Realme 10 kullanıyor. Ucuz yollu ama güçlü telefon. Aşırı memnun. Tavsiye ederim
Telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz 2 büyük android güncellemesi aldı. Helio G99 işlemci ve 8 GB RAM de büyük artı. 128 GB baz hafızalı model iş görür.
Kayıt ettiremezsin o zaman. Kayıt esnasında yurda giriş tarihi istiyor o tarihi de sistem kontrol ediyor.
1740085961
Yapay zekadan kopyala yapıştır yapma dostum. Eksik bilgilendiriyorsun.
Fiyat hayal kırıklığı oldu. 35-40 arası bekliyordum. Tamam A18 işlemci gerçeği var ama SE serisi ucuzluğuyla bilinen bir seri idi. Üstüne 5k daha koyar ip16 falan alırım neredeyse. Yurtdışı fiyatı da 22k. Batumdan alınabilir belki...
İkisi de güzel değil. Vestel kullanıyorum 55QA9700 modelini güncel seri bir Vestel öneririm şahsen. Arkadaşımda P serisi TCL var şahsen hoşuma gitmiyor.
Ucuz olsun dersen Next de bakabilirsin güzeldir. Bakacaksan 58” modelini al.
1739822854...