Arama sonuçları: *

• Users: UGAGA
  • Order by date
  1. U

RAM frekansım neden düşük ?

Çok teşekkür ederim yardımınız için
  2. U

Yani eğer Z serisi bir anakarta geçiş yaparsam RAM i olması gereken frekansta kullanabileceğim.
  3. U

Benim bildiğim RAM frekansımı 2666 dan yukarı çıkarmayan şey işlemcinin daha yüksek frekansı desteklememesi ama tabi yanlış biliyor olabilirim eğer biliyorsanız anlatabilir misiniz
  4. U

RAM in frekansı normalde 3200 mhz fakat gördüğüme göre 2666 mhz olarak kullanabiliyorum BIOS dan XMP ayarını açmış olmama rağmen tam verimini alamıyorum. İşlcemci olarak i5 10600k kullanıyorum o mu kısıtlıyor yoksa anakartım mı kısıtlıyor anakart olarak Asus Prime B-460M-A anakart kullanıyorum...
  5. U

2060 super ekran kartımdan yeterli verim alamıyorum

öbür ikisini denedim ancak bir fark göremedim
  6. U

bu kadar fark yaratabilir mi peki 1616069156 çok izlekli görselleştirmeyi bulamadım
  7. U

coolermasterın 240lık sıvı soğutmasını kullanıyorum işlemci için 1616021901 ramler farklı ama işlemci ve ekran kartım aynı ramim de kötü sayılmaz hyperx fury 3200mhz ram kullanıyorum işlemcim i5 10600k 1616022294 bu iki videoda witcher 3 testine bakabilirsin benimki ultrada 80lerde...
  8. U

Elimde asusun dual serisi 2060super var OC olmayan versiyonu ama youtube da bazı videoları denk geldim. İşlemcim ve ekran kartımın aynısının kullanıldığı oyun test videoları izledim ve çoğunda alınan fps benim aldığımda fpslerden ortalama 10-20 daha fazla hele ki valorant da 40 fps daha fazla...
  9. U

Bu sıvı soğutma sığar mı

Arkadaşlar almak istediğim bir kasa var içine sıvı soğutma da eklemek istiyorum ama eklediğim sıvı soğutmanın sığıp sığmayacağını bilmiyorum. https://www.itopya.com/thermaltake-versa-j24-rgb-650w-80-tempered-glass-mesh-panel-usb-30-mid-tower-kasa/ eklemek istediğim kasa bu eklemek istediğim sıvı...
  10. U

Kararsız kaldım hangisi sizce

ne olmasını tavsiye edersin
  11. U

nvidia kendi açıklaması fiyatların 6500 tl den başlayacağı yönünde
  12. U

bütçemi o zaman çok aşar diye düşünüyorum 3060 en az bunlardan 1000 tl 2000 tl daha pahalı olur tahminimce
  13. U

söylediğin yerde ki psular daha düşük 2080super barıdıran sistemde
  14. U

en fazla 9500
  15. U

bir önerin var mı
  16. U

psu nasıl olmalıydı
  17. U

Şu an r5 3600 stokta olmadığı için öyle gösteriyorum ben 3600xt ekleyeceğim için alabiliyorum 1600351007 sence nasıl olmalıydı psu eğer bir önerin varsa görmek isterim
  18. U

https://www.itopya.com/eastergamers-asus-rog-strix-rtx-2060-advanced-edition-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/...
Geri