Arama sonuçları: *

1. marilyn

Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

sanırım okumadınız "aile kötüyse nasıl olacak diyorsanız evlenirken bir eğitime katılmak zorunlu olmalı "
  2. marilyn

Gençlik ve Spor Bakanı Açıklamaları

çocukluğumdan beri futbola hiç ilgi duymamışımdır 12 tane adamın top koşturmasını izlemek transfer haberlerini sürekli takip etmek vs hiç beni sarmadı insanları bu kadar fanatikliğe iten şeyinde ne olduğunu tam kestirebilmiş değilim
  3. marilyn

Gençlik ve Spor Bakanı Açıklamaları

futbolun temeli siyasetten geçer 5 parasız fanatiklerin 5 kuruşuna göz diken klüpler yalandan milyon dolar fiyatlara anlaşılmış kiralik topcular kara para aklamak için 10 numara yer
  4. marilyn

15 Yaş Altı Sosyal Medya Yasağı Yasalaştı!

15 yaş altı çocukların sosyal medyaya ihtiyacı yok ülkemden çekip gitsinler (!)
  5. marilyn

donanım arşivi forum abdullah hacıgül nasıl ünlü oldu ? youtubede yaptığı f/p oyuncu bilgisayar videoları ile temelinde oyun olan bir forumda ne işin var ? ben olacakları söylüyorum multi milyonersin bir şirketin var ve ortadoğuda olan bir ülke temsilci aç btk ya rapor ver vergi ver yoksa ceza...
  6. marilyn

CHP Milletvekili Tuncay Özkan: “Oyun Lobilerine Yenilen Sizsiniz.”

Yok dostum başka parti yokmuş gibi akp ve chp ye oylari basicaz
  7. marilyn

Onlarında pek bize ihtiyacı yoktur emin olabilirsin alt ust bir kac yuz bin zarara girerler onun yerine hukumetin dayatması ve cezalarından kurtulurlar buyuk bir anlaşma değil
  8. marilyn

Bencede geçen okey oynarken arkadaş taşlar dagitilir dagitilmaz 2 kez elden bitti kafasini masaya vura vura sakat ettik çocuğu kesinlikle okey satranç masa tenisi masa olan her oyun yasaklanmalı hatta masa yasaklanmalı masalar çok tehlikeli çocukları suça sürüklüyor
  9. marilyn

diğer şeyler kahveye gidip dayılarla okey hobi edineyim desen ülkede ürün yok yurt dışından sipariş edeyim desen gümrük yok birisi getirsin desen pasaportun değeri yok getiren birini buldun getirmek istesen ona verecek komisyonun yok geriye dağda yürüş yapmak asgari maaşın yarısı ile...
  10. marilyn

chpye en başından soğuğuz zaten özgür özel muhalefeti bir işe yaramıyor akp dediğim zaten ak parti değil akp bir genelleme oldu chp akp den daha akplı hepsi akpye hizmet eden 60-70 yaşındaki yaşlılar siyaset bilmez iş bilmez koltuk bulmuş oturmuş mecliste 3-4 kuruşa iskenderini yer sonra...
  11. marilyn

oy vermeyerek
  12. marilyn

Yardım Uyguna Japonya Uçak Bileti Nereden Bulabilirim?

çin aktarmalılar genellikle iptal edilebiliyor ama neyse artık ne zaman ucuza çözersek o zaman gideriz sosyal medyada görüyorum şu paraya gittim şu paraya döndüm şöyle yaptım falanda ama öyle bir şey yok
  13. marilyn

Yardım Uyguna Japonya Uçak Bileti Nereden Bulabilirim?

merhaba instagramda görüyorum 10-20k ya japonyaya gidip geliyor adam ben aradığımda 50k dan aşşağıya bulamıyorum
  14. marilyn

Flörtün The End of the F***ing World izle demesi ne anlama gelir?

durum vahim knk hemen ayrıl üzülürsün ben diyeyim her yerden engelle bir şey yazma kıza başka şehire taşın yeni kimlik falan çıkart bu böyle olmaz geçmiş olsun
  15. marilyn

Ehliyet yazılı sınav için tavsiyeler

sınava girmeden 1 saat önce örnek soruların olduğu sitelerden 3-4 tane test çöz gir ben öyle yaptım 80 aldım
  16. marilyn

Steam çöktümü hiç bir şey yapılmıyor

steammı çöktü ???
  17. marilyn

🔥İndirim Mortal kombat 11 10 dolar

para koymak istemiyorum hocam itemlerin 2 si 12 mart biri 13 mart diğeride 18 martta trade banı kalkıyor zaten haftalık drobu oyun almak için yapıyorum yoksa umrumda değil
  18. marilyn

🔥İndirim Mortal kombat 11 10 dolar

mk11 10 dolar cs2 den düşen droplar ile alacaktım bende bir sürü item var ama tam indirim bitiminde trade banları kalkıyor steam hesabında 10 dolar olan birisi varsa ertesi güne cs2 müzik kiti ile vs tradeleyebilirim
  19. marilyn

Arabi'nin inatla küfürlü konuyu yukarı taşıması.

sende aynı şekilde saçma gereksiz konular açmazsın umarım sizin kaç haftada ayda günde yılda duş alıyorsunuz gibi boş beleş konularınız forumda gerçekten yardım arayan insanların hakkına giriyor
Geri