Arama sonuçları: *

1. emrexq9

FPS OYUNLARI İÇİN MOUSE ÖNERİSİ

MERHABA 800 TL YE KADAR FPS İÇİN BİR MOUSE ÖNERİRMİSİNİZ . TEŞEKKÜRLER
  2. emrexq9

FPS OYUNLARI İÇİN MOUSE ÖNERİSİ

MERHABA 800 TL YE KADAR FPS İÇİN BİR MOUSE ÖNERİRMİSİNİZ . TEŞEKKÜRLER
  3. emrexq9

HEPSİBURADA HAVALE İLE ÖDEME SORUNU

HAYIR VERİYOR AMA BEN NEREYE YAZICAĞIMI BULAMADIM AÇIKLAMAYA YAZ DİYOLAR AMA NERDE GALİBA ONLINE OLMUYOR ATM DEN YAPMAM GEREKİYOR HERALDE.
  4. emrexq9

HEPSİBURADA HAVALE İLE ÖDEME SORUNU

Merhabalar Ben hepsiburada üzerinden bir monitör almak istiyorum.Ödemeyi havale ile yapacağım ancak açıklama kısmına sipariş numarası girilmesi gerekiyor ama ben nerden yapacağımı bulamadım Ayrca bu işlem pc üzerinden oluyor değil mi? Teşekkürler
  5. emrexq9

R5 3500 İÇİN KASA KARŞILAŞTIRMASI

Çok teşekkür ederim cansın <3
  6. emrexq9

https://www.itopya.com/da-sistem3-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-geforce-espor-pc/ hazır sistem olduğu için sadece burdakiler.
  7. emrexq9

peki corsair kasası yeterli olur mu sizce yoksa başka kasa mı almalıyım. 1600443974 neden ve onun yerine önerdğin bir şey var mı?
  8. emrexq9

neden ve onun yerine önerdğin bir şey var mı?
  9. emrexq9

Merhabalar Ben DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/500GB NVMe SSD/Geforce Espor PC almak istiyorum ancak stok sıkıntısından galiba videodaki kasa şu anda yok. Videoda corsairin kasassını önermdei ancak şu anda stokarlda o var ve sistemde onu...
  10. emrexq9

5300 TL KASA AYRI OLARAK MONİTÖR

Merhaba Ben 5300 tl bütçeli bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. İtopyada olan Donanım Arşivi sistem 3`ü almak istiyordum stokta kalmamış. Bana bu ürünle benzer bir ürün önerecek biri olusa çok sevirim. Ayrıca bütçenin dışında olarak bir 144 hz 1ms 24inç monitör arayıyorum tavsiyerinizi...
Geri