Arama sonuçları: *

1. R

Hazır sistemi PC toplama sihirbazından kendim topladığımda daha fazla fiyat oluyor

Donanım arşivi 3 itopyada 6300 tl fakat parçaları kendim itopyadan toplayınca 4900 tl ediyor aradaki fark baya fazla nedenini anlamadım yardımcı olabilir misiniz
  2. R

Video İle İtopya Linkindeki Parça Eksikliği

Ekran kartı mı stokta yok? Kasanın stokta olmadığını biliyoruö
  3. R

Video İle İtopya Linkindeki Parça Eksikliği

bu videoda ekran kartı dahil 5 bin küsür tl idi ben itopyaya girdim parçalara baktım ekran kartı olmadan bende aynı fiyat vardı ama videoda ekran kartı vardı sorun nedir?
  4. R

İtopya ile ortak toplama kasa stok sorunu

Para artması sıkıntı değil içindeki parçanın özellikleri gene aynıysa süper
  5. R

Fp kaybeder derken¿ bilgisayarın özelliklerini mı azaltıyorlar stokta yokken
  6. R

donanım arşivinin bu videosundaki bilgisayar 1 hafta önce satışa sunulmuş şuan stokta yok diyor tekrardan stok gelir mi?
  7. R

Bilgisayar Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler

Yanlış şeyler indirip bilgisayara virüs kaptırırım diye korkuyorum bilgisayarcılara da güvenmiyorum büyük teknoloji mağazalarından sistemi almasam bile onlar kurabiliyor mu? 1600377591 Yanlış şeyler indirip bilgisayara virüs kaptırırım diye korkuyorum bilgisayarcılara da güvenmiyorum büyük...
  8. R

Bilgisayar Aldıktan Sonra Yapılması Gerekenler

donanım arşivinin itopya ile yaptığı bi fiyat performans sistemi buldum fakat bios driver kurmayı bilmiyorum hazır kurulu olarak geliyor mu?
Top Bottom