Arama sonuçları: *

1. C

Poco x3 nfc VS Huawei p40 Lite

Poco benim seviyemdeki bir kullanıcı için gayet yeterli görünüyor. Sizin gibi kullanıcılar da tavsiye ediyor. İçimdeki p40 sempatisini aşmam gerek sanırım. Teşekkür ederim yardımlarınız için
  2. C

Seninde söylediğin gibi özellikleri genel anlamda hep önde. Ama antutu puanı neden p40dan bu kadar düşük kafamı kurcaladı. Acaba kağıt üzerindeki teknik özellikleri kendini gerçekleştiremiyor mu? Bunun dışında zaten tasarım ve arayüz açısından daha başarılı buluyorum. Bu kadar kararsız kalmamın...
  3. C

Merhaba, Poco x3 nfc ve p40 lite arasında çok ciddi kararsızlık yaşıyorum. Teknik özellik açısından poco üstün duruyor. Kağıt üstünde poco almak çok daha iyi olacak gibi duruyor. Fakat tasarım, arayüz ve antutu puanı sebebiyle gönlüm p40 istiyor. Huawei google servisleri ile ilgili sorunlar...
  4. C

Uyumsuzluk görebiliyor musunuz?

Teşekkürler
  5. C

Uyumsuzluk görebiliyor musunuz?

İtopyadaki da-3 sistemi bu. Ben sadece 3500x yapıyorum işlemciyi. Kasa da birazcık dar olacak. Sıvı soğutma da olmayacak.
  6. C

Teknobiyotik sitesinden PC toplanır mı?

7.5k civarı şuan bu sistem
  7. C

Teknobiyotik sitesinden PC toplanır mı?

sistemini paylaşabilir misin benimle? bende bi sistem topluyorum 6bine mal olucak ama seninki ayarında olmuyor.
  8. C

7bin TL ile +monitör sistem önerisi

o sistemde monitör ve harddiskk yok onları eklemek lazım
  9. C

Arda Beyin önerdiği sistem ile aralarında 1200 lira kadar fark var. Birazdan bu ikisinden birini sipariş edecek kıvama getirdiniz beni. Monitörü idareten yenilemesem de olur. Son kararınız nedir :)
  10. C

arattım fakat ryzen 3 işlemcili rx ekran kartlı sistem çıkıyor. AMD ekran kartları ile ilgili negatif yorumlar okumuştum baya oluyor ama. Zahmet olmazsa link atmanız mümkün müdür? 1600507290 Rx ekran kartları ciddi anlamda beni kuşkuda bırakıyor.
  11. C

Monitörüm idare edebileceğim bir monitör. Hadi monitörsüz 6500 diyelim satmam kendi monitörümü. Sizi forumda aktif gördüm bir çok gönderide o yüzden fikrinizi önemsiyorum
  12. C

Merhaba. Eski sistemi satıp üstüne ekleyerek 7bin bütçe ile sistem toplamak istiyorum ve danışmadan olmaz. Kasadan beklentilerim çok değil; -İnanılmaz grafik manyağı biri değilim medium ayarlarda yüksek fps almak istiyorum sadece. (Path of Exile) -AutoCad,Tekla tarzı çizim dizayn programlarını...
  13. C

Bu sistemdeki hain kim?

taze format attım virüs olduğunu sanmıyorum. Ağır aksak derken mesela sağ alttan bir uygulama kapatmak için tıklıyorum 5-6 saniye sonra geliyor penceresi. Oyunlarda da kesik kesik bir fps problemi var. Adını bilmediğim bir hastalık söz konusu :(
  14. C

Bu sistemdeki hain kim?

normal harddisk 2 saatten fazla sürdü sanırım. Bu analiz programı işlevsiz ise önerebileceğin bir program var mı?
  15. C

Bu sistemdeki hain kim?

Aksine fps iyileştirmeleri geldi. Benim sistemimde bir hain var. Diğerlerini yavaşlatan bir şey var. DDR4 bir anakart ve uyumlu 2 tane 8gb ram alsam nasıl olur acaba ?
  16. C

Bu sistemdeki hain kim?

En düşükte açıyorum map sırasında fps 10-15 oluyor
  17. C

Bu sistemdeki hain kim?

Evet temiz kurulum yaptım. Formattan sonra daha da kötü oldu. Bios güncelledim daha da kötü oldu. Ben anakarttan şüpheleniyorum ama yetersizim bilgi açısında bu konuda. 1600415897 Not aldım mesaiden sonra yapayım dediğinizi. İşlemci-Anakart ikilisi en zayıf halka diyebilir miyiz?
  18. C

Bu sistemdeki hain kim?

Merhaba Aşağıdaki şekilde bir sistemim var. Şu dönemde de elime bir miktar para geçti. Sıfır sistem toplayayım dedim ama şöyle bir ihtimal de aklıma geldi. Benim sistem görünürde iyi durumda fakat bilgisayar ağır aksak. Mesela eskiden oynanabilir vaziyetteki Path of Exile artık hiç oynanamıyor...
Geri