Arama sonuçları: *

• Users: MTBC
  • Order by date
  1. MTBC

🔥İndirim Maylo 3 Adet 32li Tuvalet Kağıdı 507₺

Yakın zamanda +200 olacaklar gibi geliyor :D
  2. MTBC

🔥İndirim Maylo 3 Adet 32li Tuvalet Kağıdı 507₺

Çok iyi fiyat kaçırmamak lazım. Teşekkürler.
  3. MTBC

Evlilik için bütçe 120.000₺ — Buzdolabı / Çamaşır / Bulaşık makinesi tavsiyeleri

Bulaşık çamaşır ve buzdolabını arçelikten aldım. Sonrasında Siemens'te kampanya varken kurutmayı oradan aldım. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama hepsi aynı gibi :D Model olarak bana söyleneni sana söyleyeyim, bulaşıkta çok fazla mod olmasın dediler. Genelde 2-3 mod olması yeterliymiş. Ne...
  4. MTBC

🔥İndirim Türk Telekom 250₺ Akaryakıt Hediyesi 🔥

Çok teşekkürler konu sahibine. Satan varsa alabilirim bende.
  5. MTBC

🔥İndirim Razer Barracuda X Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 3.999TL!

Arkadaş 3280 e aldı bir iki hafta oluyor
  6. MTBC

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 905TL

İkili ayak var bende ama 2. monitörü henüz alamadık napsam buna mı geçsem :D
  7. MTBC

Maximum 1.500.000 TL geniş araç önerisi

Valla Şahin hocam aracın ilk sahibiyim. Güçlendirilmiş tüp uygulaması yaptırmadım, zorlamadım da aracı ama 70k civarında bir kavrama gider diyorlar. Siz aracın ilk sahibi misiniz 170K gayet iyi bir km kavrama değişimi için. Hoş kavrama değişecek mi onu da bilmiyorum henüz bir ustaya götürmedim...
  8. MTBC

Kia Ceed güzel araba ama yenilenmiş modeli kullanmadım yalan söylemeyeyim. Sportage düşünmez misiniz ya da tucson ? Geçen yıl sıfır 1.6 tucson kampanya ile 1.800 den satılmıştı diye hatırlıyorum.
  9. MTBC

Ben Superb 2021 kullanıyorum. Kodiaq içerisine de bindim, kodiaq yüksek daha hoş hissettiriyor memnunum ama malum dsg korkutuyor. 55 binde araç inceden titreme takılmalar hissediyorum büyük ihtimalle yakın zamanda kavrama ve basın ç tüp değişimi gelir 50k bandında. 4.5 yıldır bende bir kere...
  10. MTBC

Modding Pes 2013 Sezon 2025 - 2026 Yaması Çıktı

Atma o zehirli oku…. İşe gitmeye mecal kalmayacakk…
  11. MTBC

🔥İndirim 🔥🔥🔥%100 KLAVYE / MAGEGEE 1099 TL / 3 TAKSİT 🔥🔥🔥

Performax xargon yerine alınır mı bunların kablosuzu veya kablolu numpadsiz versiyon? Numpadli kullanmak istemiyorum artık ya 😀😀
  12. MTBC

🔥İndirim F/P Mekanik MageGee Klavye İndirimleri

Biraz fazla sorum olacak ama bilmediğimden ben böyle hot swaptan anlamam hocam. Klavyeye bir şeylerde almayacağım düz versiyonu yok mu bunun daha uygunu felan kablosuz (Galiba baya yaşlandım) 🤣🤣
  13. MTBC

Sky81 tam benim klavyem aslında kablosuz da niyetim var. Mmorpg oynarken f1-f2 çok lazım oluyor. Numpad eskisi gibi kullanmıyorum switchler ney bunun acaba.
  14. MTBC

Performax Xargon kullanıyorum red oetemu switch. Sizce Mk-Storm ile değiştirilir mi, hiç bakabildiniz mi? Elimdeki klavyeyi iş yerine götürürüm diyorum. 3 yıldır kullanıyorum.
  15. MTBC

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

75 i bende bekliyorum eğer düşerse alacağım. 58 lik tv ile göz göze gelsekte kaçıramam bu fırsatı :)
  16. MTBC

🔥İndirim Exvega Andromeda 2024 Oyuncu Koltuğu 7996₺

2020 ya da 2021 yılında aldım bu koltuğu. O zaman bel yastığı titreşimli masaj özellikli diye almıştım tabii gençlik hevesiyle. O dönem 80 kg civarındaydım şu an 107 kg civarındayım. Yaklaşık 5 yıllık kullanımda bir kere alt mekanizmam bozuldu geriye gitme kısmındaki pimler yamuldu. Tamir...
  17. MTBC

❌İndirim Bitti! LG Ultragear 24GS50 23.8'' 180 HZ, 1MS HDMI, VA 2999 TL

Sepetimde şu an iptal edeceğim ihtiyacı olan var mı?
  18. MTBC

45 bin Sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba . Yeni sistem alma niyetine girdim tercihen hazır sistem alacağım 45 bine sadece kasa olcak şekilde öneriniz var mı? Oyun oynanacak genel anlamda arada işler yapılacak. Bir tane buldum ama nasıl bilmiyorum uzun zamandır ilgilenmiyordum bilgisayar parçalarıyla...
  19. MTBC

🔥İndirim Msı Mpg Gungnır 300R Aırflow Temperlı Cam KASA

Konuyla alakası olmayacakta bu kasa fiyatları nedir arkadaşlar :D
Geri