Arama sonuçları: *

1. GALAX RTX 5080 WHITE EDITION

Satılık Nvidia GALAX RTX 5080 WHITE EDITION

2 Eylül 2025 tarihinde gaming.gen'den alınmıştır. Sorunsuzdur. Garanti devam etmektedir.
    61,000.00 TRY
  2. AtakanBayat

Rtx 5080 Sistem İçin Yükseltme Önerisi

Arkadaşlar selam, iyi sosyaller. Sistemim için doğru ve geleceğe yönelik bir yükseltme planlıyorum ancak tam olarak bilgi yetersizliğimden ve gelecek teknolojilere olan yabancılığımdan fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum. Sistem: RTX 5080 ekran kartı. 7800x3D işlemci. 32 GB CL30 6000MHz EXPO RAM...
  3. MSI MAG PANO M100R PZ BEYAZ KASA

Satılık MSI MAG PANO M100R PZ BEYAZ KASA

Sadece kasadır. Sadece M-ATX anakartları destekler. 2024 yılında Vatan'dan alındı. 4 fanla beraber verilecektir. Vidalar duruyor.
    3,500.00 TRY
  4. MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Beyaz 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Satılık MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Beyaz 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Vatan faturalıdır. Sorunu yoktur. Kullandığım sistemden sökülüp verilecektir. Yenisini alacağım için satılıktır. Sevgiler
    2,300.00 TRY
  5. MSI ZERO PROJECT B650M M-ATX ANAKART DDR5

Satılık AMD MSI ZERO PROJECT B650M M-ATX ANAKART DDR5

26.08.24 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Fatura-Kutu mevcuttur. Sorunsuzdur. Kullandığım sistemden sökeceğim, yeni anakart alacağım için satıyorum. Sevgiler..
    6,500.00 TRY
  6. AtakanBayat

Öneri 2K Yüksek HZ monitör Önerisi, QD-OLED veya Tandem OLED

https://www.itopya.com/agon-ag276qkd2-265-500hzoc-003ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr500-qd-oled-gaming-monitor_u31252 bu arada bunu aldım hocam umarım pişman olmam
  7. AtakanBayat

tamamdır dp 2.1 50 serisi ekran kartları için önemli demiş bazı yerler de o açıdan gerekli gibi hissettim detayına hakim değilim
  8. AtakanBayat

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2725q-27-0-03-ms-4k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1176417808.html Anladım gigabyte'da samsung paneli kullanıyor demişler, metinler çok kötü gözüküyor gibi şeyler yazmışlar anlamadım birde bu var niye ucuz diğerlerinden bu kadar? Bir...
  9. AtakanBayat

Yazdıklarınız çok kapsamlı ve değerli teşekkür ederim, almışken en iyisini almak istiyorum ama bakınca Gigabyte ve Asus arasında ahım şahım farklar göremedim o kadar fiyat farkına yani internette ki yazılanlarda dahil. Sizin söyledikleriniz de dahil. Antalya'da yaşıyorum sıcaklık burn-in için...
  10. AtakanBayat

O zaman hocam şu samsunguda olaya dahil ederekten bir sorum var, https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ Samsung, Asus, Lenovo, Gigabyte arasından hangisine yönelirdiniz siz bireysel tercih olarak?
  11. AtakanBayat

Pardon 32 olduğuna dikkat etmemiştim vazgeçtim ondan :) Attığınız Gigabyte'ın açıklamasında şöyle bir ibare mevcut ondan sordum hocam. Tandem QD-Oled yazıyor da
  12. AtakanBayat

https://www.gaming.gen.tr/urun/575826/asus-rog-swift-oled-pg27ucdm-26-5-inc-240hz-0-03ms-4k-uhd-adaptive-sync-qd-oled-pivot-gaming-monitor/ Lenovo iyi midir? Gigabyte olan sanırım tandem oled ayrıca galiba ve ben şu yukarıdakini beğendim ama bu attıklarınıza göre daha pahalı görünüyor...
  13. AtakanBayat

Oynadığım oyunlara bakarak yine 4K mı tercih ederdiniz O zaman bana 4K 2-3 monitör önerisi yapabilir misiniz?
  14. AtakanBayat

Teşekkür ederim çok sağolun. Valorant, EA FC, BF6, Arc raiders gibi oyunlar oynuyorum çoğunlukla Online oyunları seviyorum RTX 5080 var ve 7800x3d var sistemde. Aklıma 4k 240hz'de geldi ama tercih ettiğim oyunlara bakılırsa Hz yüksek bir monitör daha iyi olabilir. Sizin fikriniz nedir?
  15. AtakanBayat

Uzun zamandır araştırıyorum ama asla bir sonuca varamıyorum. Reddit'teki yazılar çok kafamı karıştırıyor. Yanma konularında özellikle bu kadar para verip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ve sizlerden yardıma ihtiyaç duyuyorum. QD-OLED tarafında 2K 500hz modellere baktım isteğim bu yönde...
  16. AtakanBayat

3.Nesil WOLED vs 4.Nesil WOLED

Şuan 500hz 2k agon pro monitör alacaktım ancak 4.nesil beklenmeli mi? önümüzde ki sene mi gelecek
  17. AtakanBayat

Öneri 3080 12gb modeli hangi ekran kartına yükseltilebilir?

3080 12gbden 5070ti geçiş için mi söylüyorsunuz bunu yoksa 9070XT varken 5070ti almak mantıklı gelmiyor size?
  18. AtakanBayat

Dürüst olmak gerekirse NVIDIA Chipset kullanımı istiyorum. Zotac-INNO3d ve PNY'ye karşı ön yargım mevcut. Bu yüzden 5070ti Gigabyte-Galax-Palit gibi markalardan hangilerini satın alırdınız siz olsaydınız?
  19. AtakanBayat

anladım hocam teşekkürler cevap için. marka olarak 9070xt cephesinde ve 5070ti cephesinde hangi ekran kartı markalarını tercih edersiniz
  20. AtakanBayat

Arkadaşlar 3080 12GB olan model ekran kartlarından birini kullanıyorum sistemimde 7800x3d işlemci bulunmakta. 2K 280HZ monitöre sahibim. Kasamda 750w 80plus gold güç kaynağı bulunmaktadır. 5080 için yeterli olacak mı emin değilim. Sizce 5070ti ekran kartına geçiş yapmak güzel bir upgrade...
Geri