Arama sonuçları: *

1. B

(x2)2x4 Hyperx Predator ram kitlerimi 2400mhz Üstüne çıkaramıyorum.

Yani ramleri satmam gerekiyor değil mi başka çaresi yok :/
  2. B

Şaşırtıcı ramleri orada göremiyorum ama çalışıyor :?
  3. B

Anladım peki bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz musait iseniz Anakartım https://www.asus.com/tr/Motherboards/TUF-B450-PLUS-GAMING/ Nerden bakacağımı bilmiyorum da. 1603581651 ama o zaman 2x4 olacağı için 8 gb olur ben upgrade gittiğim için aynı kitten 1 tane daha aldım 4 ünü takınca...
  4. B

1X4 Çalıştığında eğer 2-4 cü slotlardan birisini kullanır isem 3000 mhz hepsi çalışıyor ama 1-3 cü slotlarda çalışmıyor 2 kitte 2.4 cü slotlarda tek tek de olsun dual de olsun çalışıyor.
  5. B

Merhabalar yardımcı olacak birisi var mı acaba 2x4 Hyperx predator 3000 mhz ram kitlerim var elimde 2 tane 2.4cü ve 1.3 slota 2x4 ram kitlerini uyumlu bir şekilde taksam bile el ile oc ve xmp açsam bile 2400 mhz de takılı kalıyor hiçbir şekilde 3000 e çekemedim el ile de oynadım cl değerlerini...
  6. B

Yardım Ryzen master ile ram belleklere overclock sonucu PC boot etmiyor.

Sorun çözüldü bilgisayarcıya götürdüm tam nedenini öğrenemedim ama 200 tl masraf çıktı ramlerde sorun yokmuş , abimle konuşamadım konuşunca sorunu yazacağım herkese iyi forumlar.
  7. B

Denedim değişmedi. 1600615267 3. yapışım ve 1 gün bios pili çıkartıp denedim. 1600615290 Büyük ihtimalle ram kaynaklı yarın tanıdık bir bilgisayarcıya götüreceğim.
  8. B

Merhaba arkadaşlar dün akşam saatlerinde ryzen master ile biraz belleklerle oynadım ama x2 olduğunu bilmediğim için 6000 mhz çıkardım galiba 3000 mhz yapıp şimdi ise sistem boot etmiyor bios ekranını göremiyorum fanlar dönüyor cpu ya güç gidiyor ekran kartına güç gidiyor clearcmos yaptım bios...
Geri