Arama sonuçları: *

1. M

Bilgisayar açılırken donuyor (format atılmıyor)

Windows sürümünü microsofttan aldım zaten ve dediğin şekilde format atmayı denedim format atma ekranı gelmiyor.
  2. M

Evet Benimde ilk başta anakartın bozulduğu geldi aklıma ama anakartı tamamen söküp bir arkadaşıma götürdüm onun parçalarını benim anakarta taktık sorunsuz çalıştı
  3. M

PSU'dan ben de şüphelenmiştim hatta yedek PSU vardı sağlam çalışan onu taktım ama durum yine aynı 1600605983 Ramleri farklı modüllerde birçok kez denedim hddyi söktüm ssdyi söküp başka bilgisayarda çalıştırdım her şeyi denedim ama pozitif bir geri dönüş alamadım. Ssdyi başka bilgisayara...
  4. M

Maalesef açılırken F8 e basıyorum ama açılmıyor. 1600605360 Format atmak istediğimde bu ekranda donup kalıyor aynı windowsu açmaya çalışırken donduğu gibi.
  5. M

Benimde aklımda başka bir şey kalmadı işte ne denediysem olmadı ama kafamı karıştıran windowsu açamaması değil formatta atılmıyor bilgisayarda
  6. M

Daha önce yapmıştım yine denedim düzelmedi.
  7. M

Sistem bütün donanımları görüyor. Ssd de gözüküyor boot yerinden ssdyi seçiyorum. Buraya kadar her şey normal zaten. Windows başlatılma logosunda donuyor kalıyor.
  8. M

Ssd ye windows atmıştım zaten temiz windows kurulu içinde ama kendi bilgisayarımda açılmıyor. Donanımsal bir sorun olsa diyecem ama bütün donanımları başka bilgisayarda test ettim hepsi sorunsuz çalışıyor.
  9. M

Birçok kez denedim. Hatta belki düzelir diye bios update bile yaptım durum aynı.
  10. M

Sandisk Plus 240gb. SSD'de işletim sistemi çökmüş olabilir diye başka bir sistemde format attım yani SDD temiz şuanda ama işin garibi bilgisayar format usbsini bile açamıyor. Windows logosunda donuyor.
  11. M

Merhaba arkadaşlar. Bu sorunla durduk yere karşılaştım. Bilgisayar işletim sistemini çalıştıramıyor. Açılırken windows logosunda donup kalıyor. Bios'a girebiliyorum ve bütün donanımları tek tek arkadaşımın bilgisayarında test ettim hepsi çalışıyor. Sorun SSD'dedir dedim SSD'yi başka bilgisayara...
Geri