Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Anakart modelini öğrenmem lazım

Arkadaşlar merhaba 2. El bir pc alıcam ama arkadaş şehirdışındaymış ailesinin yanındaymış pc ailesi de anlamıyor normal olarak benim bu pcnin işlemcinin neslini öğrenmem gerekiyor arkadaş i5 işlemci yazmış anakart modeli de fotoğraftan seçilmiyor ne kadar baktıysam , m2 ssd de mevcut olduğu için...
  2. E

Yardım Monitör kargolamam gerek kırılır diye korkuyorum

evet kağıt imzalatıyolar sorumluluk reddi olarak 1634070645 sağolun arkadaşlar o zaman yapıcak bişey yok
  3. E

Bu arada monitör modeli : LC27RG50FQMXUF 1634063671 Evet tekmeleyeceklerinden eminim düzgün paketleme yapamıcağımız için kesin zarar görür
  4. E

Arkadaşım izmirde oturuyor ben antalyada 27 inch 240hz samsung model bir monitör kargolaması lazım bana ama sorun şu 2.el aldığı için herhangi bir şekilde kutusu ya da içindeki süngerler vs bulunmuyor onlar olmadan da kargolarsak (patpata vs sarıp) kırılacağından eminiz daha önce tecrübesi olan...
  5. E

8gb ramimin sadece 4gbını kullanabiliyorum

Beyler yardım lazım 2x4 toplam 8gb aynı model ramim var normal kullanıyodum ama biosu f5 yaparak defaulta getirdim ondan sonra 8gb ramimin sadece 3.90gbını kullanabilir oldum sebebini bilmiyorum işlemcimin apu olduğunu biliyorum ama 1050ti ekran kartıyla kullanıyorum apuya hiç ram vermiyorum...
  6. E

Yardım Anakartın jak girişi mi bozuk acil yardım

Beyler acil yardım ikinci el anakart aldım pcye taktım formatladım hddyi falan ama kulaklığı görmüyor anakartın jak girişi mi bozuk acaba 2 kere format attım driverdan dolayı da olamaz kulaklık işatetine tıkladığımda böyle oluyor yardımcı olucak var mı lütfen ona göre geri iade edicem
  7. E

Orijinal GTA5'i crack yapmak

Merhabalar arkadaşımın evinde internet olmadığı için gta5i benim eve gelip indiricek epic gamesten indirdiğim orijinal gta5im var epic gamesi internetsiz açmıyor maalesef denedim ama olmadı bendeki bu gta5i cracka çevirebilir miyim internetten son sürüm crack indirsem ?
  8. E

Rx570 wattman hatası

Asus Rx570 ekran kartı kullanıyorum 2 3 gün önce bilgisayar kapandı kendi kendine. açınca wattman hatası verdi ekran gidip geliyor ısınınca daha önce karşılaşıp çözen var mıdır
  9. E

Rx570 görüntü gidip gelme problemi

2gün önce oyun oynarken ekran gidip gelmeye başladı sonra biraz kurcaladım furmark vs yaptım ısınınca ekran gidiyor geliyor oyunu kapatınca kart soğuduğu için normale dönüyor ama ısınmadan oynayaniliyorum bazı oyunlarda. Furmak testi yaptım belli bi dereceyi geçince ekrana görüntüyü vermiyor ama...
  10. E

xeon sistem toplamaya değer mi

Xeon3440 cpu P55A anakart Rx570 gpu 8gb ram var rahat kullanıyorum
  11. E

Loading operating system... Hatası

Dün evimde internet oladığı için format atmaya ssdmi arkadaşıma götürdüm biraz uğraştırdı ama format attık sonra eve geldim ve kendi pcme takınca böyle bir hata çıkıyor ve bu şekilde takılı kalıyor İnternetten araştırdım bazı çözümler buldum yaptım ama olmadı.(usbleri çıkarıp takmak , sata...
  12. E

Kullanılabilir ram sorunu

aktif değilmiş baktım ama yine de teşekkürler
  13. E

2-4 taktım soğutucu engelliyor 1-3 takmamı
  14. E

4 adet
  15. E

8gb ram var ama 4gb kullanılabilir yazıyor işlemcim xeon3440 olduğu için overclocklu kullanıyorum o yüzden olabilir mi alakası var mıdır ?
  16. E

1060 itx ne kadar eser

arkadaşa aldık aslında sağlam gittik baktık aldık
  17. E

1060 itx ne kadar eser

750ye anlaştım arkadaşlar sağolun gidip alıcam 1 saate
  18. E

1060 itx ne kadar eser

2. El 1060 6gb aero itx tek fanlı ekran kartı ne kadar eder ortalama ? Kutusu faturası var alalı 6 ay olmuş adamın gidip bakıp alıcam.
  19. E

g31mxp anakart kaç tl eder

Teşekkürler bilgi için 80 liraya birisi yazmıştı ona satiyim o zaman
  20. E

g31mxp anakart kaç tl eder

eski bilgisayarımdaki parçaları satmayı düşünüyorum elimde g31mxp anakart var ne kadar eder ?
Geri