Arama sonuçları: *

1. M

Rog Strix 3080 oc türkiye stokları

arkadaşlar asus rog strix 3080 ne zaman türkiyeye gelecek belirli mi stoklarda hiç yok
  2. M

Ethernet kablosu takılı ancak internet yok

Arkadaşlar başlıktaki gibi bir sorunum var B550 E Rog Strix Anakart Kullanıyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca bir şekilde ethernet ile bağlayabilirsem daha gitmiyo(ama en başta kendi bağlanmıyor beni baya bekletiyor) ancak ethernet kablosunu taktığımda üstte yeşil ışık altta kırmızı ışık...
  3. M

3080 vs 6900xt vs 6800xt

bütçe konusunda pek sıkıntım yok çok şükür ancak alırken uzun süre kullanacağım için zorlanıyorum amdyi seviyorum ama ekran kartı driverları beni biraz korkutuyor ondan sormak istedim
  4. M

3080 vs 6900xt vs 6800xt

Arkadaşlar üst seviye ekran kartı almayı planlıyorum ancak karar veremedim. siz hangisini tercih ederdiniz? İşlemci olarak 5800x almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz 5800x yanına?
  5. M

Ryzen 5000 İşlemci Testlerinde Hangi Oyunları Görmek İstersiniz?

Rust kesinlikle olmalı çünkü sağlam bir oyun
  6. M

Vr bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Arkadaşlar vr almayı düşünüyorum ancak farklarını tam anlayamadım. htc ve oculus arasındaki farklar nedir bilen ve tavsiyesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  7. M

Asus Anakart qcode 0d sorunu

neden bilmiyorum ramleri a2 b2 slotuna takınca arada bi qcode 0d uyarısı alıyorum ve a2 a1 e takınca şuan bootladı performans kaybı olur mu b550 rog strix e
  8. M

Windowsda boşta yüksek ram kullanımı

sonlandırayım ancak bunları topladığımda 7 gb ram kullanımı fazla kalıyor bir sıkıntı mı var anlamadım kaspersky kullanıyorum ama virüs var gibi geldi
  9. M

Windowsda boşta yüksek ram kullanımı

chrome açmadan fotoğrafını attım 1595840941 çözümünü bilen var mı acaba?
  10. M

B550-E Strix

şöyle güç kaynağım rm750x onda sorun olduğunu düşünmüyorum ama kabloları ben biraz aşındırdım onla ilgili bir sorun olabilir mi çünkü kabloları güzel gözükmesi için oynadım ekran kartının biraz. birde uzatma kablosu aldım ancak ekran kartına uymayınca zorladım sonra uzatma kablosunu pazartesi...
  11. M

B550-E Strix

yani anakartı göndermeyim değil mi çünkü bi kere ekran kartı kablosunu biraz ittirdiğimde pc otomatik açıldı ve sorunsuzdu onun kablosundan olabilir windows ram test ve burnintest diye bir şey yaptım sıkıntı çıkmadı. peki neden dram kısmındaki ışık yanıyor kısa devre olduğu için devam etmiyor mudur
  12. M

B550-E Strix

Merhaba 3 hafta önce aldığım rog b550 e anakartımda sorun mu var bilmiyorum ancak bazen bilgisayar açılmıyor ve dram ışığı yanıyor q code olara 0d veriyor. bu tam olarak ne demek kitapçığa baktım ama anlayamadım.Dün bu sorun olduğunda ramleri çıkarmak için yatırdım taktım çıkardım çalıştı ancak...
  13. M

3600x ısınma sorunu

kasa olarak dediğim gibi 465x kullanıyorum ancak ramler üst tarafa sıvı soğutmayı takmamı engelliyor o yüzden kasa önüne takıyorum ama ben daha sıvı soğutmayı üst tarafa taktığımda fark yoktu. arada sıvı soğutmadan hava sesleri geliyor gibi. acaba onla alakalı olabilir mi 1594478685 yanlış...
  14. M

3600x ısınma sorunu

4250 mhz
  15. M

3600x ısınma sorunu

geç cevap için özür dilerim. işlemci 81 dereceyi gördü
  16. M

3600x ısınma sorunu

cpu z stress testi yapıp hwinfo sıcaklıklarını yazsam olur değil mi
  17. M

3600x ısınma sorunu

Merhaba 3600x işlemcim corsair h100i rgb platinum ile boşta 55 derece ancak cpb açık. kasa 465x yani hava akışıda iyi olan bir kasa. thermal macunu da yeni değiştirdim düzelmedi.Eğer bilgisi olan varsa yardımcı olursa iyi olur
  18. M

MSİ B550

msi aslında haziran ayı içinde demişti bide asus ürünleri nedense pek hoşuma gitmiyor 1593103681 bütçem çok önemli değil ancak msi ekran kartı var elimde anakartta msi olsun istiyorum. x570 gaming edge wifi vardı ancak o bir şekilde bozuldu galiba ben takarken bir şey yaptım 1593103792 msi...
  19. M

MSİ B550

msi b550 tomahawk ne zaman stoklara geliyor bilen var mı?
Top Bottom