Arama sonuçları: *

1. K

Sistem Geri Yükleme Sonrası Alan Azaldı

eminsin yani öyle mi sil gitsin ha? 1601116880 sildim bunları oyunlarımın hiçbiri çalışmıyo kardeşim. 1601117000 ? 1601117522 ayıp değil mi lan amınakoyayım he ben bilmiyorum diye foruma yazıyorum daha bilgili bir adam cevap versin diye yaptığın şeye bak kardeşim.bidaha da foruma bişey...
  2. K

peki hocam sildim bunları galiba bunlardı çünkü alan açıldı.
  3. K

hocam sadece aklıma geldi de burdan baktım şunlardan herhangi biri olabilir mi? 1601074995 veya nedir bunlar hocam ne kadar çok yer kaplıyorlar?
  4. K

bu şekilde hocam.
  5. K

ohooooooooo hocam başka yolu yok mu? 1601073511 ayrıyeten windows dosyaları yedeklediyse burada biryerde görmem lazım değil mi?windows old dediğiniz şeyde gözükmüyor?
  6. K

pardon hocam:D böyle mi?
  7. K

bu mu oluyor hocam başka bir şey bulmadı.
  8. K

arkadaşlar başlıkta da açıkladığım üzere şaka gibi ama gerçek geri yükleme sonrası 140gb olan alanım şimdi 82gb nasıl oldu ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun disk temizleden de yaptım anca 8gb temizledi.ama dediğim gib 140gb vardı?
  9. K

AMD CHİPSET PROBLEMİ

hocam işlem neredeyse 40dk oldu başarısız oldu diye yanıt aldım nasıl olabilir bu ne yapacağım?
  10. K

AMD CHİPSET PROBLEMİ

sorun sadece bu mu yani hocam bunu yaptıktan sora eski mhz değerlerimi girince düzelecek?
  11. K

AMD CHİPSET PROBLEMİ

arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar ben rx580 ekran kartıma 3gün önce uv işlemi uyguladım ve sorunsuz çalıştı.fakat bugün pci aygıtı ünlem sorunu yüzünden bi arkadaşın verdiği linkten a320 chipsetini güncelledim,işte sorun burada başlıyor güncelledikten sora ne bir oyuna girebiliyorum sistem...
  12. K

bıos güncellemesi sıkıntısı

arkadaşlar böyle konu mu olur diyorsanız cahilliğime verin fakat asrock a320mhdvr4 bi anakartım var bıos güncellemesi yapacağım fakat siteye girdiğim vakit download ve bıos olarak 2farklı indirme linki var.hangisi olduğunu anlamadım.yanlış bir şey indirmek de istemiyorum yardımcı olursanız çok...
Geri