Arama sonuçları: *

1. K

Laptop için ssd ve ram tavsiyesi

240 veya 480gblık ssd düşünüyorum ve 8gb ram eklemeyi düşünüyorum ama modele hangisi uygun bilmiyorum laptopa parça takıldığını dahi yeni öğrendim o kadar acemiyim :) 1605452541 240 veya 480gblık ssd düşünüyorum ve 8gb ram eklemeyi düşünüyorum ama modele hangisi uygun bilmiyorum laptopa parça...
  2. K

Laptop için ssd ve ram tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba Linkteki cihazı yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bilgisayarda oyun oynarken ufak takılmalar olmaya başladı bu cihaza uygun ssd ve ram tavsiyesi verebilir misiniz hangilerinin uyumlu olduğunu bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. K

Max 6k'lık sistem önerisi

teşekkür ederim attığınız daha mantıklı gibi ekran kartlarını karşılaştırdığımda. peki gaming.gen güvenilir bir site mi acaba herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım gidip vatandan görerek almak varken
  4. K

Max 6k'lık sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/6244/cyber-1660s-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-gtx-1660-super-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews aklımda şu an için bu sistem var acaba parçalar birbirine uygun mu, bu sistemi almak mantıklı mı? başka sistem önerilerine açığım
Geri