Arama sonuçları: *

1. A

Kablosuz kulaklık önerisi

1000 - 1700 tl arası kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum genel olarak motorda konuşmak için kullanacağım bu yüzden aktif gürültü önleyici özelliğinin ve mikrofonun iyi olmasını istiyorum https://ty.gl/htgmx3ae6a bu ürünü önerdiler fiyatına göre değer mi daha iyisini bulabilir miyim
  2. A

Bin tl bandında kablosuz kulaklık

700 1400 tl arası kablosuz kulaklık arıyorum genel olarak konuşmak için kullanacağım o yüzden karşı tarafın sesimi net duymasını istiyorum ve aktif gürültü önemle olsun istiyorum Biraz araştırdım anker Life note 3i yi buldum önerileriniz var mı bu kulaklık ile ilgili düşünceleriniz neler
  3. A

İndirimlerden RDR 2 almak istiyorum

indirimlerden rdr 2 almak istiyorum hikaye modunda steam üzerinden türkçe yama yapabiliyormuyum
  4. A

Finalden 34 aldım sınıfı

Final sınavından 34 aldım ders ortalamam 50, 80 harf notum DD ben bu dersten geçmiş mi oluyorum bazı arkadaşlar finalden minimum 50 almalısın dedi yani vizem 100 olsa finalim 49 olsa bağıl ortalamayı geçemediğim için dersten direk kalıyormuşum doğru mu
  5. A

Yardım Power tuşu bozuk telefon nasıl açılır?

Aynı telefondan bendede vardı ses güç tuşunu söküp odun ile bastırıyordum açılıyordu
  6. A

İlk Defa Sistem aldım oyun önerin lütfen

Witcher 3, rdr2
  7. A

Öneri Güzel multiplayer oyun önerisi

2 kişilik portal 2, severmisiniz bilmem ama Age of empires d.e.
  8. A

League of legends de pixel sorunu

Nvidia uygulamasından league of legends i optimize et diyordu tek onu yaptım doku kalitesini felan otomatik olarak kendi ayarladı ama ayarları değiştirsemde bir değişiklik olmuyor yinede aynı sorunu yapıyor. Başka oyunlarda sorun yok sadece lolde oluyor
  9. A

League of legends de pixel sorunu

League of legends de kartların yükleme erkanında oyun pixel pixel oluyor 9-10 kere alt +tab yapmadan düzelmiyor bu olayı nasıl düzeltebilirim ve bilgisayara zararı olur 1628322954 1628323001
  10. A

Köydeyim Acil internetsiz oyun önerisi

Çok pardonn telefon için leps world önerebilirim mario gibi
  11. A

Çözüldü✓ Kablolu bağlantı iyi, kablosuz bağlantı aşırı yavaş

Ben modemimi değiştirmeden önce ani ping yükselmeleri oluyordu ve yavaştı t.t modem aldım şuan oyun oynarken videoda izlesem sosyal medyada da takılsam indirmede yapsam oyunu kesinlikle etkilemiyor bence farklı Bi modem ile tekrar deneyin
  12. A

35 mbps internet hızım var (sözde) fakat 8 mbps zor alıyorum

ALTyso Netspeed alt yapı sorgulama var oradan İnternet hızına bak ona göre tarife al 35 mbps desteklemiyorsa düşür boşa para ödemeyin
  13. A

35 mbps internet hızım var (sözde) fakat 8 mbps zor alıyorum

Hocam Altı yapın 35 mbps destekliyor mu?
  14. A

Yardım Hangi Marka Laptop Almalıyım?

Acer Nitro 5 AN515-44 Monster leptoplar 10 binden başlıyo altındaki fiyatlarda ısınma sorunu var ben 78 derece üstünü görmedim witcher 3, watch dogs 2, gta 5 battlefield1 forza horizon 4 hiçbirinde kasma donma olmadı ama ram 8 yetersiz kalıyor 16 yapmanı öneririm bende daha yapmadım ama içini...
  15. A

Yardım Hangi Marka Laptop Almalıyım?

Acer Nitro 5 AN515-44 ben kullanıyorum çok memnunum
  16. A

Ekran kartı boşta 52 derece.

Aydın 40 derece cpu 56 gpu 43 derece
  17. A

Azeri arkadaşım için dizüstü önerisi

Bence oradan baksın fiyatları daha uygun
  18. A

Manuel Arabada Vites Düşürmek ?

Bizim araba otomatik vites yokuş aşağı yol uzun ise fren şişiyor aynı durum Manuel araçlardada var
  19. A

Laptop şarjdayken şarjı azalıyor

Bataryayı çıkarsan oyuna girmeyecek mi bence bişiler var onda
Geri