Arama sonuçları: *

1. U

photoshop konusunda yardım edebilecek kişi

bende zamanında bunu yapmıştım kanka dikkatli izle baya uğraştırıyor :D
  2. U

güç kaynağı ısınma sorunu

arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım fakat sadece kasam eski güç kaynağı üst tarafa monteli fanı aşşağıya bakıyor ve biraz ısınma sorunu yaşıyorum internet biraz araştırdım ısınması pek normal karşılanmıyor ne yapmalıyım? gpu : rx570 4gb cpu : r3 3100 psu : xigmatek 600w80+
  3. U

bu internet kazık mı?

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,693,100-gulduren-kampanya link bıraktım bakabilirsin
  4. U

bu internet kazık mı?

Türksat kablonet altaypısı bulunuyorsa yüz güldüren adlı tarifeye bakmanı öneririm 90tl ödüyorum ve çok memunum 100mbps indirme hızı 5mbps yükleme hızı bulunuyor
  5. U

1300TL!ye nasıl bir geliştirme yapabilirim?

aga anakart uyarmı bilmiyorum fakat gtx750 ti veya gt1030 tarzı bi ekran kartı xeon 3440 yada 5660 bi işlemci psu yu satıp 350w üstü alman daha iyi olur ramler tek kanal ise çift kanal yaparsan güzel olur monitör gayet iyi monitör değiştirme yükseltme gibi bi hata yaprsan oyunlarda çok fazla fps...
  6. U

Sistemime ekran kartı update önerisi

1660super i satıp üstüne biraz para ekleyip 2060 yada 2070 alabilirsin veya 2. el vega64 çok canavar kart veya rx 5700 en makulü bence rtx2070 sana fikir sundum :)
  7. U

Bununla yayın yapılır mı?

çatır çatır kardeşim rahat ol
  8. U

30 Bin TL bütçe Pc Anlayan varmı ?

aga sana güzelinde rtx 2080 ti ve r9 3950x 32gb ram 1 tb hdd 1 tb ssd x570 tarzı bi anakart
Geri