Arama sonuçları: *

• Users: Diaz
  • Order by date
  1. D

Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sizce değeri nedir?

Dostum farklı zamanlarda parça parça aldım hiç hatırlamıyorum 1613721014 +
  2. D

Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum sizce değeri nedir?

Arkadaşlar merhaba sistemimi komple satmayı düşünüyorum (pc masası ve koltuk dahil) değer biçme konusunda biraz kararsızım şimdi size parçaları tek tek yazacağım bu setin edeceği fiyatı söylerseniz çok sevinirim. İşlemci : İntel i5 8400 Anakart : Asus TUF Z370-Plus Gaming 4000Mhz Ekran Kartı ...
  3. D

oyunda bilgisayarın kendini yeniden başlatması

inşallah hocam
  4. D

sadece bu oyunda her girişimde bir kereliğe mahsus oluyor
  5. D

psu sıkınısı olacagını sanmıyorum. ki olsa diğer oyunlarda da bu sorunu yasamazmıyım?
  6. D

arkadaşlar merhaba bilgisayarım sadece rainbow six siege oyununda 1 kereye mahsus kendi kendini yeniden başatıyor. sildim tekrar yükledim sorun yine devam ediyor. oyun esnasında ekran kararıyor sonra windows baslatılıyor yazısı cıkıyor. rdr2 pubg gta5 vs hiç birinde boyle bi sorun yasamıyorum...
  7. D

Bilgisayar kendi kendine reset atıyor

PSU neden yapar hocam
  8. D

Anladım teşekkür edeeim sabah ben yine detaylı bi kontrol edeyim
  9. D

Önceden sorunsuz oynuyordum yalnız 1 hafta içerisinde 3 4 kere denk geldim 1602289777 Donanımsal bir sorun olsa en başından olmazmiydi bu sorun çünkü uzun zamandır sıkıntısız oynuyorum. Son 1 haftadır bu şekilde 3 4 defa sorun yasadim
  10. D

Tek tek kontrol etmek derken? Nasıl yani 1602289047 Benim için büyük bi sorun hocam 1602289089 Format ile duzelebilecek bir şey mi acaba
  11. D

Pc bir anda kapanıyor ve ses çıkartıyor.

Takipteyim aynı sorun bende de var
  12. D

Arkadaşlar hayırlı geceler. Bilgisayarım da oyun oynarken bir anda monitör siyah oluyor 3 4 sn duruyor sonra Windows başlatılıyor yazısı çıkıyor. Kısacası kendi kendine reset atıyor. Sebebi ne olabilir? Ayrıca açılirken ve açıldıktan sonra çok güçlü çalışma sesi geliyor. Not: MSI burnafter ile...
  13. D

Xdrive mi Callite mi daha iyi?

Arkadaşım 2 markayı da kullanan arkadaşım var 2 sini de oneriyorlar
  14. D

Az önce ben açmıştımbu konuyu daha detaylı şekilde açtım şimdi 1601364792 Burdan baktım hocam ona göre yazdım yanlış anlasilmasin
  15. D

Merhabalar oyuncu koltuğu almak istiyorum callite ile xdrive arasından kaldım Callite de; https://calitte.com/magaza/oyuncu-koltuklari/viper-vpx-serisi/viper-vpx-lacivert/ Bu model indirime girmiş. Xdrive da; boyuma ve kiloma göre baktığımda Akinci, Bora, Korhan, Altay, Tufan ve Firtina bana...
  16. D

Xdrive mi callite mi?

Abiler yeni konu açıyorum daha detaylı ordan yardımcı olursanız sevinirim
  17. D

Xdrive mi callite mi?

https://calitte.com/magaza/oyuncu-koltuklari/viper-vpx-serisi/viper-vpx-lacivert/ Calitte in bu modeli indirimde sizce iyi midir?
  18. D

Xdrive mi callite mi?

Kafam karışık maruz gorun
  19. D

Xdrive mi callite mi?

Bende anlamadım 😂
Top Bottom