Arama sonuçları: *

1. AliMert37

1tb ssd öneriniz varsa alırım şuanki modelim bu aynısından mı alsam?

İyzico yok burda :D https://forum.donanimarsivi.com/konu/itopya-siparis-rezilligi.1112378/#post-9987199 1748010918 Aynı ssdyi almıştım bende.
  2. AliMert37

Uzay Montaj için birebir ATX Stand

Vergi dahil 400e geliyorsa alınabilir ama onun harici vergi ile birlikte normal kasa fiyatına gelir
  3. AliMert37

Vxe R1 aldım ama çipi kasaya takınca çalışımiyor

Şarjı olmayabilir belki?
  4. AliMert37

Amd vs nvidia kim alır?

F/pye göre AMD açık ara önde. Ama sorunsuzluk vb şeylerde Nvidia önde. Fiyatlara güzel bı dokunsalar AMD alan olmaz
  5. AliMert37

Cs2 bıçak seçim tavsiyesi

Bende geçen hafta MW ursus p4 aldım. Almadan önce fn sanıyordum. Ucu ucuna kurtardım 😄
  6. AliMert37

Bu bütçede en iyisi gut knife crimson hocam k zaman. İlerde bütçe artarsa ursusta güzel bıcak animasyonlari falan bakabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden
  7. AliMert37

Uzun süre kullanmak istiyorsanız eldiven alınabilir ama ben her hafta yeni bıçak alıyorum. Hem farkı farklı bıçakla oynuyorum hemde kâr ediyorum. Al sat yapacakaniz eldivenler bıçaklara göre biraz daha zor satılıyor. Bende de şöyle bir şey var bunu satıp karambite geçmeyi düşünüyorum bakalım 😄
  8. AliMert37

Eldiven ile uyumlu değil kötü duruyor o yüzden
  9. AliMert37

190 dolara huntsman crimson web 0.22 float var 180e alırsın onu. Ama ben genelde eldiven yerine daha güzel bıcak alıyorum. Tabi tercih senin ama gut knife yerine huntsman daha iyi olur
  10. AliMert37

Nerden alacaksın nerden satacaksin hocam bütçe ne kadar ayrıca
  11. AliMert37

İtopya sipariş rezilliği 😀

İlk alışverişimde katar pro wireless almıştım uygundu o yine. Bu sefer de kampanya var diye. Yapacak bir şey yok
  12. AliMert37

@itopya.com
  13. AliMert37

Ssd 1 2 gün içinde elime ulaşacak 2 3 gün içinde geri gidecek 3 4 gün içinde para iadesi olacak 😄 bu itopyadan 2. Siparişim oldu sanırım 2si de sıkıntılıydı. Bı daha adım bile atmam herhalde
  14. AliMert37

İyzico ve parolapara kampanyası ile itopyadan 1tb SSD aldım 8 Mayıs günü. Ama iyzico kampanyasının itopyada geçerli olmadığını sonradan gördüm. Hemen ardından itopyaya siparisimi iptal etmek istediğimi mail olarak ilettim(hafta sonu olduğu için müşteri hizmetleri kapalıydı) pazartesi günü...
  15. AliMert37

Öneri CS2 YENİ KASA NE ZAMAN GELİR

2 3 ay içinde geleceğini düşünmüyorum ben
  16. AliMert37

İdarelik ekran kartı önerisi

5700xt rx6600-xt bir şey alırsanız idare eder şimdilik
  17. AliMert37

🔥İndirim Spigen Şarj Kablolarında 200 TL İndirim

Kaliteli olunca bu fiyatlar normal. Ama 400tl normal mi bilmiyorum 😀
  18. AliMert37

CS2'de Bıçak çıkardım ne yapmalıyım

Düşünme boşver bende diyorum keşke sağlam bir şey atsaydı diye bizim arkadaş 2 tane bıçak çıkarttı 2 haftada toplamı 300 dolar :D İki tane öyle bir şey atsa kafayı yerdim herhalde
  19. AliMert37

CS2'de Bıçak çıkardım ne yapmalıyım

Kilovat iyi atıyor ya bana da kukri vanilla attı :D
  20. AliMert37

İyzico SSD Önerisi lazım bu üçü nasıl

İyziconun uygulamasında da gözükmüyor
Geri