Arama sonuçları: *

1. cengizovic

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5 ms Monitör 4.999 tl

Edit: Konu açmayım diye mesaj yazdım 27 inch 240 hz tavsiyesi isteyerek. Spam olarak işaretlenmiş. İndirim konusu altında zaten 27 inch 2k önerilmiş mesajlarda alternatif olarak. Ne hikmetse benim mesaj spam :D diğer mesajları da alakasız şekilde uyarı vermeniz lazım. Sanki ekran kartı...
  2. cengizovic

OYUN BULAMIYORUM YARDIM

Ori serisini önerebilirim. 2d oyun ama ben çok sevmiştim oynarken; hikayesi, müziği, oynayışı bambaşkaydı. Keşke devamı gelse 3 defa falan bitirdim.
  3. cengizovic

İşlemci fan soğutma almak istiyorum önerinizi bekliyorum

200 TL daha koy bunu al. Ben de kullanıyorum düz modelini aynı neredeyse 5700x3d boşta 35-40 derece oyunlarda 60-65 dereceyi geçmedi...
  4. cengizovic

❌İndirim Bitti! Cooler Master Masterfan Sickleflow Beyaz Fan 149 TL

Fırsatçılar bırakır mı hiç? Millet bir tane çekememiş.
  5. cengizovic

Öneri MSI Afterburnerda Bu özelliği kapatın!!!

Ben bunu kullanmıyordum. AMD'nin kendi kayıt izlemesini kullanıyorum. Her zaman değil ama ara sıra açıp sıcaklıklara bakıyordum. Acaba AMD kayıt izleyicisini de mi kapatmak gerek?
  6. cengizovic

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 120 Evo İşlemci Soğutucu 2.000 tl

Bu hangi soğutucu? İsmi var mı hocam çok beğendim.
  7. cengizovic

🔥İndirim High Power 700w Gold +80 PSU 2684₺🔥

Rtx 3080 ve 5700x3d için yeterli olur mu acaba? En az 750w diyorlar bu ikisi için.
  8. cengizovic

CS 2 sabit 180fps için bilgisayarımın hangi bileşenlerini deyiştirmeliyim

Sıkıntı yok hocam. Aklınızda varsa başka soru yazın elimden geldiği kadar yardımcı olurum daima.
  9. cengizovic

Valla hocam 1500-1800 satarsın diye düşünüyorum. Ben birisiyle şuan satma aşamasındayım. 1800 TL anlaştık aksilik çıkmazsa o fiyattan satmış olacağım. Siz de o civarlarda satarsınız.
  10. cengizovic

Hocam 3500 TL kutusuz ve fanlı hali https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-kutusuz-fanli-fiyati,632109699.html Çok pahalı geliyorsa elinizdeki işlemciyi benim gibi satıp üstüne ekleme yapıp alabilirsiniz. İkinci eli daha uygundur.
  11. cengizovic

Ben de CS2 oynuyorum. R5 3600 işlemci ile 110-220 arası FPS alıyordum genelde. İlk işlemci yükselttim 5700x3D ile FPS iki katına çıktı. 260-400 arası gidiyor. Tavsiyem R5 3600 5 yıllık bir işlemci artık. 5600 geçsen bile büyük oranda FPS artışı olacaktır.
  12. cengizovic

Yardım Millenicom internet sorunu

E devlette çoğunlukla gözükmüyor xdsl numarası. Adamlar nasıl kurnazsa ben 4 ay önce baya sıkıntı yaşadım geçmek istedim bir türlü xdsl bulamadım. Whatsapp hattından ya da müşteri hizmetlerine bağlanın iyice ısrar edin. Ben epey uğraşmıştım öğrenmek için sonra net düzelince biraz vazgeçmiştim...
  13. cengizovic

CS2 İCİN EKRAN KARTI ÖNERİ

Bende ağırlık olarak CS2 oynuyorum. Bu yüzden ilk işlemci yükseltmesi yaptım. R5 3600 den 5700x3d geçtim. Fps 2 kat arttı neredeyse. Önceden 140-220 arası alıyordum. Şuan 270-360 arası. Şimdi ekran kartı yükseltmesi yapacağım fakat kararsızım. Tavsiyem ilk işlemci yükselt.
  14. cengizovic

En ucuz gta 5 nerden alınır?

Sağ olun. Dikkat etmemişim ona.
  15. cengizovic

En ucuz gta 5 nerden alınır?

Bir şey soracağım biz ekipce gireceğiz de sadece bende yok oyun. PC için alacağım. Online ve hikayeli kısmı mı bu? Epic de Premium olarak 375 TL aynı mı yani onunla?
  16. cengizovic

Aynı şekilde bende :D Turknet sitesine girişte baya sıkıntı çekiyorum. Geçeceğim gerçekten. Adamlar bir de o kadar uyanık ki sana verilen hizmet numarasını bile zor paylaşıyorlar. Bundan 3-4 ay önce baya sıkıntı yaşamıştım firma değişecektim. Bir türlü hizmet numarasını bulamadım geçiş için en...
  17. cengizovic

Aga daha yeni işlemci yükselttim. Drop giriyor mu? Adamlar ve karakterim sürekli ışınlanıyordu 2 saat öncesine kadar. Şuan bir tık düzeldi gibi ama var hala biraz. Yarın da böyle olursa değişeceğim. Bir haftasonumuz vardı agalarla internet yüzünden içine ettiler.
  18. cengizovic

Bende CS2 de sıkıntı yaşıyorum. Faceit girdik arkadaşlarla karakterim ışınlanıp duruyor. ping aşırı yüksek oyun hem oynanamaz halde hem de yasaklandım. Valla şuan başka firmaya geçmemek için zor tutuyorum kendimi. Cumartesi gününün içine ettiler.
  19. cengizovic

Öneri Msi mystic light için anakart değiştirmeye değer mi?

Yok doğru takmışım. Ben yanlış söylemişim. Şuan yanmıyor Argb si bir de hepsini çıkartıp tel başına taktım yine yanmıyor. Sanırım fanın argb olayı gitti. Yeniden 3lü üstteki fanlardan alacağım. 2 si yedek kalır. Ya da işlemci soğutucu fandakilerle değiştiririm Thermalright Peerless Assassin 120...
  20. cengizovic

Öneri Msi mystic light için anakart değiştirmeye değer mi?

Yani başka yer yoktu 3 pinli girişini mecbur 4 pinli çıkışa taktım. Farklı fanlar olduğu için sanırım emin değilim. Sil baştan bir daha takmak istiyorum ama kablo karmaşasından upraşılmıyor.
Top Bottom