Arama sonuçları: *

1. K

Kendim topladığım sistem sizce nasıl

Evet hocam daha mantıklı olacak bu ürünler sizce hangi ürünü seçip hangi update yapmalıyım bugğn yarın sipariş verip artık kurtulmak istiyorum
  2. K

Öneri Rtx 4070 ti super alınır mı

Hocam şimdi baktım bütçe zorluyor biraz monitör Ram kasa falan birsürü parça var bu yüzden 9700x tercih edemeyebilirim aslında tüm parçalar bir araya gelse fiyat çıksa artırabiliriz fakat şuanlık 9700x maliyetli geliyor
  3. K

Bi kaç ürün seçtim modellerini yolliyim bi bakın isterseniz Philips 27M2N5500 QOC Q27G4X 1735201691 Onun için koşturuyorum karar aşamasındayım herşeyin
  4. K

Fiyatlarına bakmam gerekiyor bütçe belli uzun süreli bi pc olacak
  5. K

Hocam şuanda bir yandan pc topluyorum düşündüğüm kart o işlemcide belirdiğim gibi darboğaz vs yaşamam umarım fakat öyle okumaksa değişiklik yapılabilir 27 inç 2k bi monitör düşündüm fakat 1080p de kullanırım
  6. K

Ve birde alırsam hangi işlemci kullanmalıyım ben amd ryzen 5 7600x düşündüm öneriye ve fikire ihtiyacım var
  7. K

Öneri F/p kaliteli kasa öneri?

Teşekkür ederim değerlendiricem iyi forumlar 1735108909 Teşekkür ederim değerlendiricem iyi forumlar 1735108937 Atx hocam
  8. K

Uzun zamandır takip etmediğim için kasalar hakkında hiç bi bilgin yok fakat 4 K ya kadar öneri alabilirim 5 de olur
  9. K

4070 ti bandında bi kart kullanmayı düşünüyorum sistemde. Kasa önerisi alabilirmiyim
  10. K

35-50 K sistem önerisi

Hocam teşekkür ederim cevabınız için değerlendiricem
  11. K

35-50 K sistem önerisi

35-50 bin Tl bütçem var pc toplamak istiyorum
  12. K

Yardım r9 290 4gb sürücü güncellemesi

r9 290 sürücü güncellemesi yapacağım fakat sürücüsünü bulamıyorum sitesinde 200 series yazıyor yardımcı olurmusunız
  13. K

gta 5 redux kaldırma ?

arkadaşlar redux vardı güzel iyidide naturalvision diye bir şey gördüm daha güzel geldi şimdi redux nasıl kaldırılcak bilmiyom bi yardımcı olurmusunuz
  14. K

Öneri 250 300 TL klavye öneri

ışıklı oyuncu klavye önerisi (mekanik)
  15. K

Öneri En İyi PES Sezonu Hangisidir?

o efsane zaten :D
  16. K

tamamdır bide şey türkiye ligi olucak mı veya var mı
  17. K

tam olarak ne zaman cıkar yani tahmini