Arama sonuçları: *

• Users: plex
  • Order by date
  1. P

DisplayPort İle Bağlanamama

up+++
  2. P

DisplayPort İle Bağlanamama

HDMI ile bağlanabiliyorum ama DP'den bağlanınca hiçbir işlem yapamıyorum ve ekrandaki şeyler gidiyor. Ekran kartına bağlı kablo. Monitör Viewsonic VX2458-c-mhd Anakart B450M-S2H Ekran Kartı RX 590 Nitro Kablo https://m.trendyol.com/paugge/vesa-sertifikali-2m-displayport-1-4-kablo-p-37136390
  3. P

Hangi mouse pad daha iyi (Gamepower-SteelSeries)

SteelSeries QCK Heavy proffesyonel oyuncularında çokça kullandığı padtir rahatlıkla alabilirsin gamepower biraz görünüş için fena değil ama bi steel seriesle yan yana gelmez
  4. P

Yardım Control Hard MousePad 100-125 TL

Merhabalar bir mousepad almak istiyorum bütçem 125 Tl. Mousepadin kontrol için ve sert olmasını istiyorum. Boyut olarak max 46x46 min 40x40 olsun lütfen. Steel Series QCK Heavy Large Logiech G640 Zowie G SR gibi bu güzel 3 mousepadlere benzer bişi almak istiyorum ama sorunum bütçe...
  5. P

Notepad++ dosya gitti/kısayol olarak gözüküyor

Merhabalar aylardır üzerinde çalışıp yazdığım bir yazıyı bugün sabah bitirdim ve kaydettim şimdiye kadar sadece yazıp notepad++ ı kapatıyordum bitirdiğim için masaüstüne !! Adlı bi klasör açıp içine 2 not defterinide gönderdim kaydettim bilgisayarı kapattım ve şuanda !! Dosyası yok dosyayı...
  6. P

vMix 4 kanal canlı yayını için sistem toplama

her şey için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sağolun.
  7. P

Hocam ürünler farklı bi küçük bakabilirmisiniz
  8. P

Hocam izninizle birkaç soru sormak istiyorum Fiyatı düşürmek amaçlı soğutucuyu başka bişey alabilirmiyiz zaten ofis ortamında çalıştırılacak klimalı sorun yok. Ekran kartını xt 5600 diye değiştirmeyi düşünüyorum Ek olarak fiyatı düşürmek için yapabileceğimiz bir şey varmıdır? 1601900114...
  9. P

durum nedir hocam @Erol Taş
  10. P

m.2 ssd de sorun yaşıtorum

Arkadaşın bu bilgisayarda gözükmüyor dediği Yerel Disk C/D Şeklinde demeye çalışmış sanırım
  11. P

Farketmez ikiside olur @Erol Taş fiyata göre olsun ltüfen.
  12. P

Şunları topladım Varsa önerdiğiniz kasa ve psu atmanızı rica ederim.
  13. P

Merhabalar aynı anda 4 kanal canlı yayını yapmak için bir sistem lazım. Sistem özellikleri sitesinde şöyle gösteriyor. System specifications. Motherboard Gigabyte Z390 Aorus Pro. Intel Z390 or Z370 motherboard with 2X PCI Express X16. Graphics Card NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti. Case ATX case...
Top Bottom