Arama sonuçları: *

1. E

Yardım Hangisini almalıyım ? James Donkey 710 vs Gamenote H2016D

bu da aklıma yattı şimdi üçü arasında kararsız kaldım 😄
  2. E

Yardım Hangisini almalıyım ? James Donkey 710 vs Gamenote H2016D

Başlıkta da görüldüğü gibi bu iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım ? James Donkey 710 = 229 TL Gamenote H2016D = 129 TL
  3. E

i3 9100F vs R3 3100, Hangisi?

Hangisi GTX 1650S ile kullanılırsa faha fazla performans verir
  4. E

Yardım Max 4.8k'ya hazır sistem önerisi yaparmısınız

toplamalar hazır sistemden daha pahalı oluyor ya bir de 2.el ekran kartına güvenemiyorum pek adam nasıl kullanmış neler yapmış tercihim hazır sistem
  5. E

https://www.gaming.gen.tr/urun/5983/cyber-1650s-amd-ryzen-3-3100-asus-tuf-gtx-1650s-4gb-8gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/ şu da var aklımda aslında bunu alıp bir tane daha 8 gb ram alıp 16 yapmak
  6. E

Arkadaşlar maksimum 4800₺'ye alabileceğim en iyi performansı verecek hazır sistemi atarmısınız rica etsem bir sistem buluyorum işlemcisi kötü oluyor işlemcisini düzeltiyorum kasa kötü oluyor valla kafam çok karışık bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)
  7. E

İki sistem arasında kaldım

Konuyu nasıl kapatacağımı bilmiyorum düz 1650 olduğunu yeni fark ettim konu kapanmış sayın :D
  8. E

Bu sistemle aynı özelliğe sahip kasası ve psusu daha iyi olan sistemler biliyormusunuz peki beyler fiyatı aynı olan çünkü bu sistemde yükselttiğimde fiyatı 5000'i geçiyor
  9. E

Bu iki sistem arasında kaldım dostlar ikisinin de fiyatı aynı oluyor hangi sistemde daha iyi performans alırım ? (1. Sistemin ekran kartı tek fan)
  10. E

Yardım RX 580 8 GB vs GTX 1650S 4GB

Selam dostlar yakın zamanda bir hazır sistem almayı düşünüyorum aklımda bu iki kart biraz sıkıntı çıkarmış durumda hangisini alacağımı pek bilemiyorum. Youtube'dan bazı oyun testlerine, karşılaştırmalara baktığımda ikisi de birbirine eşit gibi. Bir kaç kişiye sordum GTX 1650S daha iyi dediler...
Top Bottom