Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

Kulaklik onerisi 7 8 k

https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-soundcore-liberty-3-pro-tws-hibrit-aktif-gurultu-onleme-a3952-kulak-ici-fiyati,1613652896.html Ses kalitesi çok iyi ben de denemiştim arkadaşımdn. Stok hali biraz tiz bence. ekolayzır yaparsınız kendinize göre. Şu videonun ilk yorumuna...
  2. RGB Delisi

🔥İndirim 16x16 Pixel Art Ekran 1699 Trendyol

Fiyatı iyimiş. 32x32 alacaktım temudan vergi dahil 1,5kyı geçmiyordu alamadım. kaldı öyle 2k'ya kadar güzel bişey görsem alcağım.
  3. RGB Delisi

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

Katıldım çıkmaz ama deneyelim şansımızı.
  4. RGB Delisi

Ösym hakkında acil yardım

Ben ÖSYM'nin kendi sitesinde yazanı söylüyorum. O yüzden öyle yazdım.
  5. RGB Delisi

Ösym hakkında acil yardım

Salı günü 23.59'a kadar başvuru yapabilirsiniz. Rahat olun.
  6. RGB Delisi

30.000 TL Bütçeyle Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

7500f işlemci güzel bir hava soğutucu b550 anakart 16gb ddr5 ram rx 6700xt 512gb ssd 650w psu PC kasası Bu tarz bir sistem toplanabilir pazarlıkla 2.elde 30k civarına
  7. RGB Delisi

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Bende sağ üste çıkmıyor hediye kutusu
  8. RGB Delisi

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

Ben TOD için girdim olmadı yanlış yere mi girdim acaba ?
  9. RGB Delisi

🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

Vardı kral dominos XL Bol malzemos pizza 350TL'di yanına bişeyler ekleyip 200TL'ye alıyordum 2 orta boy pizzadan daha doyurucu o.
  10. RGB Delisi

🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

Bende 600e 300, 500e 250 ve 400e 200 kuponları 1 aydan fazla bir süredir var Domino's pizzada. Sürekli kullanıyorum kullanınca gidiyor o kupon. diğerleri kalıyor ama bir anda tekrar geliyor. Bu kuponları toplamda 10-12 defa kullandım. Belki sizde de böyledir.
  11. RGB Delisi

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

02.00-09.00 arası genel bir yavaşlık ve anlık çökme yaşıyorum nadir de olsa.
  12. [EDİRNE/KARGO] G.SKILL TRIDENT Z RGB 64GB (2x32) 4000MHz CL18 – ÖMÜR BOYU GARANTİLİ (TR'DE TEK)

Comment by 'RGB Delisi' on the classified ad '[EDİRNE/KARGO] G.SKILL TRIDENT Z RGB 64GB (2x32) 4000MHz CL18 – ÖMÜR BOYU GARANTİLİ (TR'DE TEK)'

Max 12-15k edecek olan ramler için istediğin fiyata bak 🤣🤣🤣 Sarı sitede 12-15k arasına var aynı marka aynı model hatta bundan daha yüksek frekanslısı 15k. Yazık sana.
  13. RGB Delisi

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

QR ile öde kısmı var hepsipayde ona basıp okutacaksınız.
  14. RGB Delisi

Dünya Katılım Bankası 3 Aylık TOD Süper Lig Hediyesi

Referans kodu paylaşmadım ki. İsteyen olursa atabilirim dedim. O da yasak olmasın bence bir zahmet.
  15. RGB Delisi

Dünya Katılım Bankası 3 Aylık TOD Süper Lig Hediyesi

Kampanyayı bugün öğrendim. Dünya Katılım bankasında arkadaşınızı davet ettiğinizde 3 aylık TOD süper lig paketi hediye ediyormuş Ayrıca 1 gram fiziki altına 0,10 gram altın veya market alışverişlerinde 1000tlye kadar %10 iade gibi fırsatları da var. En büyük fırsatı da altın gümüş USD Euro'da...
  16. RGB Delisi

350tl uçlu kalem önerisi

Şu an Faber grip 2011 kullanıyorum ama hem tasarımı rahatsız ediyor beni kullanırken hem de 1-2 düşmede kasası çatladı. Bütçem 350tl civarı max 400 olur.
  17. RGB Delisi

İnternet paketi bittiği halde WhatsApp çalışıyor

Arkadaşımın internet paketi bitti lâkin wp ve TT uygullaması halâ çalışıyor. Bana mesaj vs. gönderebiliyor. Sebebi nedir acaba. Wp sınırsız gibi bir özellik de yok pakette.
  18. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verebilir misiniz?

Kullandım hocam sağolun.
  19. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verecek olan var mı ?

Hocam ben de öyle düşünüyorum da başka bir firmaya başvuru yapmış galiba onun kodu ile gelsem de o faydalanamayacak. Maksat hani birisi de faydalasından davet kodundan 1 ay ücretsiz kullansın istiyorum.
  20. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verebilir misiniz?

Hocam hala kullanıyor musunuz ben de geçiş yapacağım da kod lazım.
Geri