Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

Ekran Kartına Driver Kurunca Siyah Ekran Yiyorum

Wattman olduğunda yazıyordu açınca ama bu o değil farklı bir sorun var kafayı yemek üzereyim az kaldı.
  2. RGB Delisi

Ekran Kartına Driver Kurunca Siyah Ekran Yiyorum

Rx 5700 ekran kartı kullanıyorum. Kendi kendine Driver güncellemiş ve artık sürekli siyah ekran yiyordum. Max 1 dk sürüyordu. Ben de güvenli modda ddu ile silip eski driverı kurdum olmadı. Sonra ddu ile tekrar silip eski stabil Driver kurdum yine olmadı. Sonra tekrar sildim ddu ile ve Windows...
  3. RGB Delisi

🔥İndirim Joysidea Masaüstü Vantilatör 399₺

Hocam ses olarak nasıl 1. kademede mesela kütüphane ortamında gider mi ?
  4. RGB Delisi

R5 5600 İşlemci İçin Oc Önerisi

@Okan Demiray Uzun süreli test sonucu (PBO +200 -15)
  5. RGB Delisi

-15 de yedi -20 deneyeceğim şimdi. Bir de PC açılırken 4650mhz görüyor ama prime 95 small fft testte 4000 üstü gören çekirdek yok. Normal mi ? 1785796542 -20de daha testi açamadan PC resetliyor kendini -15de bırakacağım.
  6. RGB Delisi

@Okan Demiray Hocam advanced yapınca geldi o ayarlar +200mhz yaptım FPS 315 ten 340a geldi. Lakin curveyi düşürünce acayip düşüyor FPS.
  7. RGB Delisi

4700mhz 1.25v bile yemedi hocam direkt pc açılmıyor çok garip Baksanıza fotoğraflara bir yerde hata mı yapıyorum ? @xenk2626
  8. RGB Delisi

evet hocam ben de anlam veremedim ben de asus kullanıyordum normalde. Bir de sadece pbo'yu autodan açık'a getirdim. PBO auto iken bencmark fps 321 (prime 95te 3600mhz görüyor) PBO açık iken fps 314 (prime 95te 4400mhz görüyor) 2 kere tekrarladım testleri sizce de bi gariplik yok mu :)...
  9. RGB Delisi

Pbo açtım da diğer ayarları nereden yapıyoruz gigabyte'da ?
  10. RGB Delisi

Neden hocam bu tarz bişey deneyemez miyim 4.8'e çekerim en kötü voltajı da 1.35ten başlatırım düşürürüm yavaş yavaş stabil olan en düşük voltajı bulana kadar.
  11. RGB Delisi

Pbo ile değil de manuel yapsam daha iyi olmaz mı ?
  12. RGB Delisi

Evet işte. hava soğutmam oc'ye müsait. kendi stok soğutucusu varken 90 dereceydi en az. Hangi değerleri denemeliyim onu öğrenmek istiyorum pek bilgim yok.
  13. RGB Delisi

Arkadaşım laptopa geçti ekran kartı(9060xt) boşta kaldı diye ben aldım 1 aylığına lakin darboğaz yiyorum. işlemciye oc yaparak darboğazı en aza indirgemeye çalışacağım. Hava soğutmam var modeli [H3 id='Thermalright+Assassin+X+120+R']Thermalright Assassin X 120 R[/H3] Prime 95 15 dakikalık...
  14. RGB Delisi

Hangi Üniversitede Okuyorsunuz ve Tavsiye Edermisiniz

Eczacılık için özel ünilerde olan varsa yazabilir mi ? arkadaşım 87k yaptı özel eczacılık yazacak okul konusunda kararsızız. Şuanlık İstinye yazacak gibi.
  15. RGB Delisi

❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

Hocam arkadaşlarımlaydım hiçbirimizde olmadı belki bitmiştir kampanya.
  16. RGB Delisi

❌İndirim Bitti! Getir - Getirbüyük Algida İndirimi

Kampanya var tıklıyorum atıyorum sepete ama düşmüyor garip.
  17. RGB Delisi

1 Ayda Tıp Kazanabilir Miyim ( 1 Ay Sonra Güncelleme Yapacağım Beklemede Kalın)

Denemekten zarar gelmez. Eskik konularını kapat ve iyice oturt. 4 hafta az süre değil şuan. Daha kötü durumda bile yapanı gördüm ben. İnanırsan ve çok iyi çalışırsan yapabilirsin. Ben de senin gibi sınava hazırlanıyorum. Başarılar diliyorum.
  18. RGB Delisi

Anneler günü hediyesi için acil yardıma ihtiyacım var

Çiçeksepeti değil de yerel çiçekçilere bakabilirsiniz genelde daha ucuz oluyor.
  19. RGB Delisi

X870 Anakart Pin Sıkıntısı

Ben 0.5 uclu kalem ile düzelmiştim pini uç takar gibi kalemin ucuna sokup hafif hafif düzeltmiştim. Çok narin olmak lazım istersen bi garanti işini dene olmazsa böyle de çözülebilir.
  20. RGB Delisi

Yardım 27 haziran 2026 Şebnem Ferah Konser Bileti

Hocam Fatma Turgut olayı ne onu bilmiyorum ben.
Geri