Arama sonuçları: *

1. K

7.000 7.500 TL ders/oyun için laptop önerisi

Adam 0 istiyorum demiş
  2. K

1440p resolution gözükmüyor ama 4k resolution gözüküyor

Merhaba, oyun oynarken görüntüyü 1440p'ye almak istedim fakat direk 1080p'den 4k'ya geçti yani 2k seçeneği yok. 2k seçeneğini bir yerden aktifleştirmem mi lazım ne yapmam lazım bilmiyorum.
  3. K

RDR2 görüntü sorunu (karakterin saçları veya başka şeyler pixel pixel oluyor)

Merhaba Daha 2-3 hafta önce red dead redemption 2 aldım ve bazı sorunlar yaşıyorum. Karakterimin saçı veya atımın saçı pixel pixel oluyor (veya başka şeyler) buda bazı zamanlarda çok kötü bir görüntü yaratıyor hangi ayarı yükselterek bunu önlerim? (çözünürlük 1080p) Her yerde aradım ama bulamadım
  4. K

Yardım Fan hızları biosta 0 görünüyor

Teşekkür ederim :)
  5. K

Kasanın kendi fanları 0 diye gözüküyor
  6. K

Merhaba yakın bir sürede yeni bir sistem topladım ve biosa girdim baktım fanların hızı 0 gösteriyor ama fanlar çalışıyor bunun sebebi nedir?
  7. K

MHz sorunu yaşıyorum birisi yardım edebilir mi

Hayır yazdığına göre 16 gb 3200 mhz
  8. K

Corsair vengeance LPX 1601282326 Eyvah birçözümü var mı?
  9. K

Evet onu kullanıyorum
  10. K

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir sistem aldım özellikleri şöyle MSI ventus rtx 2060 Asus tuf b450m pro ana kart RAM 16 gb 3200 mhz İşlemcim: ryzen 5 3600 Fakat benim ramim 2144 mhz gibi bir civarda çalışıyordu ve ben bunu biostan 3200mhz ye aldım sonrasında sürekli oyun oynarken atıp atıp durdu...
Top Bottom