Arama sonuçları: *

• Users: Morze
  • Order by date
  1. M

DDR5 Sitem topluyorum

Merhabalar ddr5 bir sistme toplamak istiyorum elimde GİGABYTE RTX 2060 var https://www.gigabyte.com/tr/Graphics-Card/GV-N2060OC-6GD-rev-10#kf Ekran kartını şimdilik değiştirmek istemiyorum. elimdeki ekran kartına uygun sistem toplayabilirmisiniz. bütçem 25 bin lira civarı dengeli uzun ömürlü...
  2. M

Bilgisayarımda parça değişimi

Ekran kartı dışındaki bütün parçalarımı bir tık üstleri ile değiştirmek istiyorum dengeli bir öneri yapabilirmisiniz kasadan anakartına kadar power sp de dahik Sistemimin özellikleri işlemci . AMD RYZEN 5 3600 anakart . GİGABYTE B450M S2H ekran kartı . GİGABYTE RTX 2060 ramlerin markasını...
  3. M

1400 tl ye monitör önerisi

Gamepower monitörlere bak istersen
  4. M

Doları nasıl düşürebiliriz

Bu cümle için gerek varmıydı bence yoktu böyle bir cümleyi kim neden gerçekten söyler ki
  5. M

Sen neden bu kadar ciddiye aldın neden böylesiniz espiri anlayışınız 0 yazık
  6. M

100 - 150 TL arası kulaklık önerisi

Rampage SNRW8
  7. M

8. M

Bu adamı başkan yapalım
  9. M

350 TL Mouse Önerisi

Bana göre pahalı bence en fazla 250 tl verilir benim düşüncem.
  10. M

350 TL Mouse Önerisi

Biraz Pahalı geldi bana
  11. M

Turknet mi ? Milenicom mu ?

Nerede oturduğuna göre değişir hizmetleri stabil olmuyor bu firmaların ama bence Türknet
  12. M

350 TL Mouse Önerisi

Benimde elim büyük ben kendim kullanıyorum videolardaki kadar küçük değil ama bir teknoloji mağzasından denemek lazım
  13. M

Babam Uzaktan egitim Oldugu halde zorla Insaata Goturmek Istiyor

Karşı gelmek zorundasın.
  14. M

350 TL Mouse Önerisi

Rival 110
  15. M

Otobüste kablolu kulaklıkla müzik dinlemek?

Kablolu ile kablosuz arasında en az 100 tl fark olur paran varsa kablosuz al birde şöyle bir şey var ne kadar kullanıcaksın günde 3 saatten fazla kullanıcaksan kablosuz alma şarjı biter.
  16. M

Kesinlikle olması gerekli dediğiniz 3 oyun

Minecraft kırmızı çizgi zevke göre witcher 3 bence
  17. M

Otobüste kablolu kulaklıkla müzik dinlemek?

ben kablolu kullanıyorum hiç rahatsız değilim hatta kablosuz kullanınca bağlantı kopup sesi dışarı vericek diye korkuyorum sadece kablosuna dikkat et zarar görmesin.
  18. M

Bilgisayar alacağım ve ekran kartım var

Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım bütçem 2bin tl ile 4bin tl Elimde Galax GTX 1050 OC var buna uygun bilgisayar parçaları önerir misiniz?.
Geri