Arama sonuçları: *

• Users: Senaa
  • Order by date
  1. S

Gamers_Arena güvenilir mi?

Ne kadar geç mesela?
  2. S

Gamers_Arena güvenilir mi?

Alacağım pc nin saticisi sadece burasi. Daha once alisveris yapan arkadaşlar var mi.?Gamers_Arena guvenilir mi yardimci olunn??
  3. S

Soğutma, pil ömrü,hız açısından hangisi?

Bu iki laptoptan birini alacağım fakat hangisi pil, soğutma açısından beni daha çok memnun eder? Asusun ssd si daha iyi ama çok kararsızım link bırakacağım. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi...
  4. S

Sizce bilgisayar mühendisliği için 15 inç mi 17 inç ekran mı laptop alınmalı ?

alakalı evet ama daha 1. sınıf olduğum için windows daha mantıklı değil mi işletim sistemi olarak?
  5. S

asus rog strix serisinden alıcam sanırım
  6. S

Kod falan yazma açısından 17 lik daha iyi olur diye düşünmekteyim ama taşıması falan çok zor olur mu ? Sizce hangisini tercih etmeliyim ?
  7. S

Asus, Monster ya da Msi hangisini tercih etmeliyim?

Marka takıntım yok fakat monster a da 1 tb ssd ekleyince yine ayni fiyati buluyor. Bu yuzden biraz daha sogutma pile dayanikliliga vs takıldım. O yüzden kararsızım
  8. S

Evet ssd olarak rog önde bir tek ekran 120 hz ,msi 144 hz di. He bir de pillerindeki hücre sayisi farkli. Ama rog daha alinabilir gibi sanki😅
  9. S

Monster önermiyorsunuz ama değil mi 😂😂
  10. S

Asusun pili 4 hücreliymiş monster ve msi 6 hücreli bu sarjsiz kullanimda büyük fark yaratir mi yoksa ben de asustan yana sayılırım
  11. S

Bu 3 model ozellik olarak birbirine oldukca yakin fakat hangisinin en iyi oldugu konusunda oldukca kararsizim. Sogutma, sarjsiz kullanim,uzun ömürlülük açısından hangisini önerirsiniz? Link birakiyorum...
Top Bottom