Arama sonuçları: *

1. B

Discord yeni hesap engel nasıl açılır?

Arkadaşlar 1-2 gündür sunucuma token ile baskın atıyorlar bende gelen tokenlerin oto banlanmasını istiyorum discord yeni hesap engeli nasıl açarım ?
  2. B

6500 tl ile monitör dahil toplama pc (en fazla büçemi 200 tl aşabilirim)

indirimler varken bi pc toplucam 6500 tl ile monitör dahil en iyi ne toplarım sizce
  3. B

Epic games hesabıma giriş yapamıyorum

i epic games hesabımın e posta adresini şifresini biliyorum fakat o eposta adresine ulaşamıyorum giriş yapmaya çalışınca şöyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım
  4. B

6000 Tl ye pc önerebilecek varmı

babamı ikna ettim pc alıcam 6000 TL'ye ne alabilirim sizce şimdiden teşekkürler.
  5. B

max 6000 tl ye toplama pc tavsiye edebilecek varmı ?

6000 tl bütcem var sağlam bir pc toplamak istiyorum
  6. B

Beat nasıl olmuş? (demo)

çok güzel ellerine sağlık
  7. B

6000 tl ye rtx 2060 lı sistem toplanır mı?

Merhaba yakında bir sistem toplamak istiyorum (biraz rtx merakım var) 6000 tl bütçem var yılbaşını fln beklesem yeni yıl indirimleriyle 6000 TL'ye rtx li sistem toplayabilirmiyim?
  8. B

Epic Gameste e posta adresini değiştiremiyorum

öyle deme ya 60 oyun vardı
  9. B

Epic Gameste e posta adresini değiştiremiyorum

Epic games hesabımda eski e posta adresime erişimim olmadığı için değiştiremiyorum yardım edin
  10. B

Epic Games hesabımın e postasını değiştiremiyorum

Merhaba epic games tee postamı değiştiremiyorum siteden e posta değiştire basıyorum ama eski e postama erişim sağlayamdığım için değiştiremiyorum lütfen yardım edin
  11. B

6000 TL ye pc önereblecek varmı ?

6000 tl bütçenin üzerine çıkamam cevap veriseniz çok sevinirim
  12. B

PC-MA1 - ELRAENN PARVA

yukarıdaki sistem daha mantıklı aşşağıdaki sistemi alıcaksan ram ini a16 gb yap
  13. B

Sizce bu pc alınır mı? ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/5942/modart-pc-ma1-amd-ryzen-5-3500x-asus-tuf-gtx1660-super-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/ sistemin linki bu cevap verirseniz sevinirim.
  14. B

Sizce ben cimri miyim?

cimrilik le alakası yok geçen gün kuzenimin 13 yaşında kuzenim pc mi hızlı açılması için kasanın tuşuna 10 defa bast ı kafasına bi uçan tekme atıım birdaha basmadı pc yi de istemiyo artık
  15. B

4000-4500 alabilecegim en iyi hazır sistem nedir?

https://www.incehesap.com/corax-3155-4-i-r3-3100-rx5500-xt-4gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46742/ şuna bir bakabilirsin
Top Bottom