Arama sonuçları: *

1. S

Sapphire nitro rx 570 4gb kaça satabilirim

Kaça satayım sizce ? Şu anda kullanıyorum para lazım diye satacam sizce en uygun fiyatı nedir?
  2. S

lol directx 12 sorunu

win 10 rx 570 i3 3100
  3. S

lol directx 12 sorunu

arkadaşlar lolde oyun oynarken bazen her zaman değil oyun başlar başlamaz 20 fps de kalıyor çözünürlüğü değiştirdiğim zaman normale dönüyor 150 200 e. internetten baktım directx sürümüyle alakalıymış bende şu an directx 12 yüklü. sizce bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. S

Ayın 15'inde laptop alacağım teknik sorum var!!!

Arkadaşlar laptop almak istiyorum. Acaba 11. Nesil intel i5 ve GTX 1650 olanı mı yoksa 10. Nesil intel i5 ve GTX 1650Ti olanı mı almalıyım? (İki laptop da aynı marka ve model)
  5. S

240 GB SSD Tavsiyesi

arkadaşlar uygun fiyatlı bir ssd lazım 240 gb tavsiyelerinize açığım
  6. S

laptaptan işlemci çıkarıp kasaya takma

laptaptan işlemci çıkarıp kasaya takma yapılabilir mi?
  7. S

fps oyunları için 200 300 tl mouse ve 100 150 tl de mouse pad önerisi

valorant cs oynuyorum mouse önerilerinize açığım. 200 300 tl bütçem var mouse için. yanında uygun bi mouse pad olursa güzel olur teşekkürler.
  8. S

lolde oyuna girince 20 fpsle başlıyor

arkadaşlar tek lolde olan bir sıkıntım var. oyuna giriyorum maç buluyor sonra maç başladığında 20 fps le başlıyor. sistemim iyi normalde 250 300 fps alıyorum ama oyun başlarken 20 fps oluyor kapatıp açınca 2 3 kere anca düzeliyor. bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı teşekkürler
  9. S

windows 10 u etkinleştir yazısı bir geliyor bir gidiyor

arkadaşlar fortmat attım pc ye 2 hafta önce. windowsu etkinleştir yazısı da vardı formattan beri. ama bazen gidiyor az önce yine gitti pc kapayıp açınca. görev yöneticisine baktım kms connection broker var kendi sistem dosyası buarada konumuna baktım system 32 de bulunuyor sizce neden oluyor bu...
  10. S

Ne kadara satmalıyım

Bilmiyorum var mı telefonda 😃
  11. S

Ne kadara satmalıyım

Telefondan giriyorum da atamam şu an
  12. S

Ne kadara satmalıyım

Evet
  13. S

Ne kadara satmalıyım

Malatya'da yım 5 gündür ilanda letgoda
  14. S

Ne kadara satmalıyım

Yani teklif gelmiyor 7den koyduğum halde
  15. S

Ne kadara satmalıyım

Aynen ekran kartı şu an en az 3000 TL bu
  16. S

Ne kadara satmalıyım

7 den koymuştum satışa zaten merak ettim iyi mi yapmışım diye
  17. S

Ne kadara satmalıyım

Para lazim diye PC yi direkt satacam sence kaça gider
  18. S

Ne kadara satmalıyım

İŞLEMCİ: Ryzen 3 3100 3.6ghz 4 çekirdek AM4 EKRAN KARTI: Sapphire Nitro+ RX 570 4GB RAM: Adata XPG Gammix 8 GB (2 tane var toplam 16 GB) ANAKART: GIGABYTE A320-S2H 3200 mhz ddr4 socket am4 SSD: Adata SU650 120 GB PSU: Powerboost BST-500E 500W MONİTÖR: James Donkey 144 Hz 27 inç...
  19. S

modemi kapatıp açınca ping sorunum düzeliyor

arkadaşlar ping bazen 1000 lere çıkıyor kapatıp açınca düeliyor sizce neden olabilir bi de siz yatarken falan modemi kapatıyor musunuz?
  20. S

Sapphire Nitro+ RX570 4GB ne kadara satmalıyım

çok komik :)
Top Bottom