Arama sonuçları: *

1. L

Sayısal 150k 100k arası?

selamun aleyküm sayısalda ilk 150- 100k arası istiyorum obp: 99 tyt netim 60-70 arası, ayt mat 12 geldi fizik çalışmayacağım kimyayı bitirdim 10 11 civarı geliyor biyolojiyi bitircem matematiktende çalışmaya devam etcem hani 20 belki olmaz ama 15net üstü yapmak istiyorum sizce gelirmi veya...
  2. L

Masaustu ile laptop bağlama

Dostlar selam ofisteki pc ile evdeki laptop'umu surekli sekilde nasil bagliyabilirim?
  3. L

sağlam vücut yapmak istiyorum evde neler yapabilirim

evdeki şartlar ile kol omuz göğüs ve karın kasları yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. L

karın kası ve daha fazlası nasıl yapılır

?nasıl
  5. L

söylemekten utanıyorum ama bir kız sevdim o bana zamanında çıkma teklifi etti ben kabul etmedim ama şimdi ben onun peşinden koşuyorum tam açılamadım bu yüzden yaz tatilinde yapabildiğimin en iyisini yapıp foto falan atmak istiyorum biraz saçma ama.. birde yüzme kursum var ancak pandemiden dolayı...
  6. L

öncelikle merhabalar :) sizden çok büyük yardım isteyeceğim 2 ay içinde acill sağlam vücut yapmam gerek 15 yaşındayım biraz küçük olabilir yaşım özür dilerim şimdiden..
  7. L

8500 TL civarında sistem tavsiyesi

garantiye götürdük işlemciniz yanmış dediler falan filan
  8. L

Abi benim pc intel keşke toplamasaydım oyundayken mavi ekran veriyor mal gibi intelden kaçın
  9. L

İntel alırsan mal olursan sakın alma! gerekirse ryzen af al
  10. L

Turk Telekom ev interneti

Abi ben dükkandayken 1 kaç el valo atam dedim 100 ms altına inmedi kaka gibi internet
  11. L

ASUS FoneMate Kulakiçi Mikrofonlu Siyah Kulaklık Alınır MI ?

Abi bence kesinlikle kulakiçi kulaklığa zengin değilsen para verme ama istiyorsan hem fiyatı ii hemde kaliteli https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChcSEwicrKfunffwAhUE4ncKHXwUBw4YABAHGgJlZg&sig=AOD64_00pCInb6FGWsnu-rW7ikKNvW6Q7Q&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwit9qHunffwAhWX_7sIHQLtDdoQwzwIHQ&adurl=
  12. L

8500 TL lik sadece kasa önerisi

https://www.itopya.com/efe-uygac-begin-gigabyte-geforce-gtx-1650-d6-oc-4g-amd-ryzen-3-1200-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/
  13. L

bu fiyata çok zor ama işlemci falan ne olmasını istiyorsun?
  14. L

Donanım Arşiv toplama pc ne zaman gelir

Tm çok mutlu oldum teşekkürler peki tahmini kaç lira olur 10k geçmez değilmi yada 11
  15. L

geçen günlerde açıklama yapmıştı haziranda yeni sistem gelcekmiş
  16. L

Sa öncelikle lgs ye 4 günden az kaldı ve lgs sonuçları 30 haziranda açıklanacak acaba donanım arşiv ne zaman yeni toplama pc çıkartır???
  17. L

10k pc tavsiyesi verirmisiniz?

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 8. sınıf öğrencisiyim mağlum lgs sınavına gireceğim 6 haziranda yani 1 hafta geldi ailem kazanmam sonucunda 10k civarında pc alacak monitörü kendim almayı düşünüyorum şuan elimde laptop var 1.5k civarına satarım gibi geliyor harçlıklarım falan yani 1,5k civarında...
  18. L

GeForce Experience hata veriyor!!

Acill yardım arkadaşlar!!!
  19. L

GeForce Experience hata veriyor!!

Arkadaşlar böeyle bir hata veriyor ne yapcağım??
  20. L

Rainbow Six Sige var ancak oynayabilir miyim ?

tamamdır beyler tşk
Geri