Arama sonuçları: *

1. shymeira

AM4 Soket için işlemci önerisi!

oc yapılıyo mu bu işlemciye
  2. shymeira

Çözüldü✓ Yeni AMD işlemci önerisi

am5 e geçme süreci beni bu sene içinde çok yorabilir. sadece bilgisayar değil 89model bi araç peojesi de başlattım çünkü…
  3. shymeira

Teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırdınız sağolun
  4. shymeira

para her ay otomatik olarak daha fazla olacak. 2 ay içinde ekran kartı için de post açacağım. biraz yükseklerde gözüm aslında. ekran kartı için de 4000 serisinden düşünüyorum. o yüzden işlemci için de yüksek düşünmeli miyim? 1740770918 ramleri komple yeni 4x8 olarak düşünüyorum
  5. shymeira

Teşekkür ederim 5600-5600x arasında ki performans farkı çok mu fazla? Fiyat farkı çok fazla da o yüzden :D 1740770682 am4 sistem anakartı da değiştirmem gerekli oluyo o zaman
  6. shymeira

Selamlar, şu an çalışarak belli başlı upgrade yapmaya çalışıyorum. Daha önceden b450 anakart vardı yükselttim (Ekran kartımın desteklemediği bi anakart olduğu için yükseltmek zorunda kaldım diyebiliriz). Şimdi de en son ekran kartı yükseltecek şekilde performans odaklı bi amd işlemci arıyorum...
  7. shymeira

doğru veri yolunda kullanıyor muyum?

hocam yanlış olan ne şu an? ben daha yüksek hızda kullanıyorum senin tabloda gösterdiğin gibi?
  8. shymeira

şu an takılı olan #2 slot ve daha performanslı(?!) alt slota taktığımda normalde ufak tefek fps droplarım ortadan kalktı. anlık olarak +15 fps kazandım ve droplarım artık eskisi gibi yok. çok nadir arada oyun takılır gibi olurdu artık o da yok. sebebini bilmiyorum ama monitörüm 144hz olmasına...
  9. shymeira

yani slotların yeri ekran kartı performansını etkiler mi?
  10. shymeira

Ekran kartı : Sapphire 5500XT 4GB Anakart : Gigabyte b450 GamingX ekran kartım doğru veri yolu üzerinde çalışıyor mu? performans düşüklüğü yaşar mıyım? anakartım ile ekran kartı uyumsuzluğu gibi bi problemim var mı? biraz fazla detaycıyım galiba bilmiyorum ama şimdiden destek olan herkese...
  11. shymeira

Çözüldü✓ ekran kartım ana kartımda uyum sağlamıyor

Uyumsuz değil evet, ama ekran kartımın "tam performansta çalışmadığını" söyledi bir arkadaşım. Ekran kartı x16 4.0 da çalışabilirken x8 2.0 da kullanıyorum. Tamamen tam performansta çalışmasını istiyorum. Ekran kartı testlerini izlediğimde çoğu oyunda çok yüksek fps değerleri görünüyor ama ben...
  12. shymeira

Çözüldü✓ ekran kartım ana kartımda uyum sağlamıyor

Merhabalar, anakartımda 2 slot ekran kartı yuvası var. birincisinde PCIe x8 1.0 da çalışıyor ikincisinde PCIe x4 2.0 da çalışıyor. güncel olarak kullandığım fotoğrafta gördüğünüz gibi 2. yuvada takılı.... ekran kartım PCIe x16 4.0 a kadar destekliyor diye biliyorum ama anakartım buna izin...
Top Bottom