Arama sonuçları: *

1. DemirkanXXXI

Almak uzere oldugum sistem sizce iyi mi?

bilmiyorum secenekler arasinda sadece montajsiz gonderim secenegi var
  2. DemirkanXXXI

sistem montajsiz gelecegi icin kessinlikle videoya cekecegim umarim bir sikinti cikmaz uyardiginiz icin cok sagolun
  3. DemirkanXXXI

tamamdir cok sagolun bunu alacagim
  4. DemirkanXXXI

degistirmek istersem agir bir fark olusuyor eger 400mhz fark etmeyecekse bunu alacagim
  5. DemirkanXXXI

vatandaki sistemin ramleri 5600mhz itopyadaki ise 6000. ciddi bir fark olusturur mu?
  6. DemirkanXXXI

vatana o kadar bakmistim gormemisim bunu cok sagol az daha aliyordum 1774300422 max 60k ya ne onerebilirsin baska?
  7. DemirkanXXXI

uzun bir arastirma sonunda bunu buldum indirime denk geldim sanirim cunku bu fiyat bandinda ancak 5060ti ve 9060xt var 5070 ise ikisindende cok guclu sizce fiyatina deger mi? bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?
  8. DemirkanXXXI

Sistemimi yükseltmek istiyorum

butcem 10k fazla harcama yapmak istemiyorum 1740387989 butcem 10k fazla aşmak itemiyorum ayrıca 3080 darboğaz yapmaz mı
  9. DemirkanXXXI

ram: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MT (CMK8GX4M1E3200C16) X2 anakart: Gigabyte GA-A320M-H AM4 Soket Anakart
  10. DemirkanXXXI

Mevcut sistemim artık eskidi, yeni çıkan oyunları düşük ayarlarda 60 fps anca alıyorum. Yeni bir sisteme param yetmeyeceğinden mevcut sistemimi düşük bir bütçeyle geliştirmek istiyorum fakat neleri nelerle değiştirmeliyim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim Sistemim: Processor AMD Ryzen 5...
  11. DemirkanXXXI

Steam'den aldığım Raibow Six'de Ubisoft'un mağazasından alışveriş yapabilir miyim?

Iyi forumlar. Oyunu steamden aldim fakat malum Steam'de dolardan hesaplandigi icin Ubisoft'un kendi magazasindan almak istiyorum. Alsam sorun olur mu? Parami bosa heba etmek istemiyorum
  12. DemirkanXXXI

Yardım VİDEO ÇEKERKEN TELEFONUM KAPANDI

Video çekiyordum ve telefonumun şarjı bitip kapandı. 30 saniyelik videonun sadece 1 saniyesini gösteriyor. Videoyu kurtarmanın bir yolu var mı? Son ios sürüm Iphone 12 mini kullanıyordum.
  13. DemirkanXXXI

vdsl 2 modem onerisi

bildigin daha butce dostu bir modem var mi? bu butcemi asiyor
  14. DemirkanXXXI

vdsl 2 modem onerisi

300 mpbs vdsl2 destekli bir modem almak istiyorum fakat herhangi bir fikrim yok. onerilerinizi bekliyorum. sagolun iyi gunler
  15. DemirkanXXXI

Kamerasi iyi telefon onerisi

Merhaba. Telefon almayi dusunuyorum fakat telefonla fazla isim olmuyor sadece kamerasi icin alacagim butcem 9k. 2. el iPhone SE 64GB 2.nesil almayi dusunuyorum varsa fikirlerin bilirtirseniz sevinirim.
  16. DemirkanXXXI

Sistemime takabilecegim en iyi ekran karti?

butce sikinti degil ama 3060 darbogaz yapmaz mi 1687616821 amd almaktan cok cekiniyorum nvidia daha guvenilir geliyor
  17. DemirkanXXXI

Sistemime takabilecegim en iyi ekran karti?

Mevcut sistemime daha iyi bir ekran karti takmak istiyorum. Hangi ekran kartini onerirsiniz?
  18. DemirkanXXXI

kulak ici kulaklik onerisi

sadece sarki dinlemek icin kablosuz kulak ici kulaklik ariyorum butce 400tl. onerilerinizi bekliyorum. tesekkurler.
Geri