Arama sonuçları: *

1. B

Sistem Topladım Nasıl Olmuş?

X870 Gaming X aldığım işte yeni.
  2. B

X870 Gaming X aldım hocam.
  3. B

Alayım hocam, kasa önerin var mı? Bir de ekstra soğutucuya gerek var mı anakartımdaki yeter mi?
  4. B

1 TB yeter 10 11k bandına belki öyle düşündüm.
  5. B

Hocam anakarta uygun güzel bir SSD öneriniz de var mı? GEN5 olursa iyi olur.
  6. B

Direkt C1000 alıp geçsem mi ya her yerde önermişler. Bir kere alıyoruz dediğiniz gibi. Kasa öneriniz var mı?
  7. B

Alırım hocam uyar. Bunda da var mı kronik bir şey? Bir de bunun arkası niye öyle kasalara sığıyo de mi :ROFLMAO:
  8. B

Bunda da fan sesi problemi var diyorlar sanki Reddit' de gördüğüm kadarıyla doğru mu? https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-hp1-s21000gd-f12s-gen5-1-1000-w-fiyati,989419218.html Şu nasıldır şöyle bir şey buldum.
  9. B

Bunun fanında bir problem vardı sanki ne olduğunu hatırlamıyorum.
  10. B

Kasa psu nasıl olmalı
  11. B

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

Sistem toplayacaktım, ben aldım bundan.
  12. B

Haklısınız valla. Siyaha nasıl dönelim sizi de yoruyorum :D
  13. B

Ben böyle şeylere yanaşmıyorum ya. Marka takıntım vs. yok ama normal bir kasa olsun hocam size zahmet. Ayrıca aldım. 1780864211 Çok anlık denk geldi hocam. Şimdiden almaya başlamayı düşünmüyordum.:D
  14. B

Hemen alıyorum hocam. Kusura bakmayın cidden size zahmet çıkardım. Siyah dönelim.:giggle:
  15. B

Hocam anakart sanki iyi duruyor az araştırdım da sistemi siyaha döndürebiliriz sorun olmaz. Siz ne dersiniz çok daha bilgilisinizdir tabii ki. Faz mı ne iyiymiş galiba. 1780863337 Hocam tam siz yazdınız yazdım. Beyaz zorunluluğum yok. İ 1780863682 Hocam fiyatı iyi gibi ya sanki. Alınır mı ne...
  16. B

https://www.itopya.com/gigabyte-x870-gaming-x-wifi7-8200mhzoc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-atx-anakart_u26674?&utm_source=donanimarsiv&utm_medium=forum&utm_campaign=x870%20gam%C4%B1ng%20x%20w%C4%B1f%C4%B17&utm_term=ultrafiyat...
  17. B

Hocam şu İtopya indirimindeki anakart alınır mı direkt alabilirim. 1780862652 Veya Asus fanlar kasayla uyumlu olabilir.
  18. B

Hocam güzel duruyor teşekkür ederim fakat sorularım var. Anakart olarak Asus Prime X870-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX bu daha donanımlı duruyor bir şeyi mi kaçırıyorum? Kasa çok güzel duruyor hoşuma gitti onun arkasına fan önerme şansınız olur mu? Son olarak acelem yok. Piyasayı takip etmiyorum, bu...
  19. B

Hocam yaş 25 kızmalık bi durum yok bu kartı öyle bi yeriz ki mesela 1780858945 Manitaya göstermemek lazım ama
  20. B

Çok teşekkür ederim hocam. Bir de bir şey rica edeceğim kasanın eğer alt kısmında fan olmazsa fan da önerirseniz sevinirim görsel bütünlüğü güzel yapıyor bence.
Geri