Arama sonuçları: *

1. J

M2 SSD Soğutucu Gerekli Mi?

Yeni hazır bir sistem aldım bu yüzden anakartımda m2 ssdyi soğutucu plaka yok, bu bana sıkıntı çıkartır mı? İnternette satılan soğutma plakalarından alıp monte edebilir miyim ve buna değer mi? Sistem özellikleri: Sandisk Ultra 3D 500 GB m2 ssd Asus Prime b450m-k II Asus Dual Rtx 2060 Evo Ryzen 5...
  2. J

Ryzen 5 3600 Prime95

Oyunlarda bana sıkıntı yaratacak sıcaklık değerlerini görebilir miyim, yoksa bu sıcaklıklar stres testlerine mi özel?
  3. J

Ryzen 5 3600 Prime95

Her şey otomatik sistemde herhangi bir değişiklik yapmayı planlamıyorum en fazla undervolt yaparım bir de fan hızlarıyla oynayabilirim ilerde
  4. J

Ryzen 5 3600 Prime95

RTX 2060 ile kullanacağım için voltaj düşürsem mantıklı olur mu? r5 3600 zaten ihtiyacım olandan fazla bir işlemciydi, bir de anakartın buna etkisi var mıdır?
  5. J

Ryzen 5 3600 Prime95

Arkadaşlar hazır sistem aldım, montajını falan yaptıktan sonra test etmek istedim. Furmark indirdim açtım, furmark çalışırken prime95 de açtım, ekran kartı max 71 derece görürken prime95i başlattıktan birkaç dakika sonra işlemci sıcaklığı 87 89lara çıktı korkup kapattım testi, stok soğutucunun...
  6. J

ULTIMA 3600 ve gaming.gen.tr

Hocam anakartın orijinal kutusunun gönderilmediğine garanti belgelerinin eksik gönderildiğine dair bir şeyler okudum siz böyle bir sorun yaşadınız mı?
  7. J

ULTIMA 3600 ve gaming.gen.tr

https://www.gaming.gen.tr/urun/21507/ultima-3600-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rtx-2060-6gb-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Arkadaşlar aylardır süren bilgisayar toplama çilesinden yarın itibari ile bu bilgisayarı alarak kurtulmayı planlıyorum. Evet kasanın önünün mesh olmadığının ve...
  8. J

Asus Dual vs Ventus Xs RTX 2060

Kafamda iki hazır sistem var, birinde asus dual rtx 2060 6g kullanılıyor oc olmayan versiyonu sanırım, diğerinde msi ventus xs 6g oc. Bu iki kart arasında sıcaklık farkı ne kadar ve ne yönde olur? Almayı planladığım iki sistemin linklerini bırakıyorum alta...
  9. J

ULTIMA 3600 Alınır Mı?

Hocam sistemdeki aynı parçaları akakçede tek tek arattım (işlemciyi tray seçtim) ssd kasa ve psuyu eklemeden aynı fiyat çıktı karşıma, bana ssd kasa ve psu kadar bir indirim lazım sanırım :d
  10. J

ULTIMA 3600 Alınır Mı?

2060lı sistem toplayabileceğimi bile sanmıyorum pek, kalitesiz parçalar kullanmam lazım, 2060 superli bilgisayar toplar mısın bana o zaman fiyata? 1606148304 Kasanın önünü kendim meshe çevirsem, o zamana kadar da ön cam açık kullansam da sorun yaratır mı? Diğer parçalar hakkındaki düşünceniz nedir?
  11. J

ULTIMA 3600 Alınır Mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/21507/ultima-3600-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rtx-2060-6gb-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu siteden bu hazır sistemi almak mantıklı mıdır sizce? Sistemde kasa içime sinmedi, önü mesh değil. PSU hakkında da çok bilgim yok, başıma çok sorun açar mı...
  12. J

XFX RX 5700 XT Triple Alınır Mı?

300 lira gibi bir fiyat farkı çıkıyor sizce değer mi bu fiyat farkına?
  13. J

Konuda belirttiğim anakart ve ramlerle oc yapma şansım olur mu? Bir de msi b460m pro ve gigabyte b450m s2h anakartlar arasında bir üstünlük farkı var mıdır? İşlemci için anakarttan kısmış mı olacağım amd seçersem?
  14. J

Daha pahalı oluyor ve oc yapacağımı sanmıyorum. İncehesap üzerinden toplayacağım için sistemi 3600 stoklarda görünmüyor şu an. 1080pde oyun oynayacağım için oc yapmaya ihtiyacım olmayacaktır sanırım.
  15. J

Arkadaşlar incehesap üzerinden şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bana bu ekran kartı hakkında bilgi verebilecek var mı, alınır mı? Anakart ya da kasayla ilgili de kafamda soru işaretleri var, bu fiyata daha iyi bir şeyler kullanabilir miyim? Yardımcı olursanız mutlu olurum. Intel 10400f...
  16. J

10.000 TL Monitör Dahil

Arkadaşlar iki aydır bilgisayar alacağım bir türlü karar verip alamadım, kafayı yemek üzereyim artık. Bana 10 Bin TLyi geçmeyecek şekilde ısınmayacak sorun çıkartmayacak uzun ömürlü 144 hz 1 ms monitörlü bir sistem önerebilir misiniz? Asrock Neo gibi markalara bulaşmak istemiyorum. Monitör için...
  17. J

R5 3600 GTX1660 Super

Direkt önerebileceğiniz bir anakart var mıdır? Bir de bu ramler intel sisteme uygun mudur?
  18. J

R5 3600 GTX1660 Super

9000 lira bütçem var monitör dahil olmak üzere, oyunları 1080pde oynayacağım bu yüzden performanstan çok sistemin bana sorun çıkarmamasına daha çok önem veriyorum, bu kadar büyük paralar verip sorun yaşarsam çok kötü olur 1601633860 9000 lira falan tutuyor görünüyor şu an ama çok kabaca...
  19. J

R5 3600 GTX1660 Super

Arkadaşlar, İtopya'da MSI GTX 1660 Super Gaming X 2400 liraya düşmüş. İndirim bitmeden almayı düşünüyorum ama bir bakar mısınız şu sisteme? Benim çok bilgim yok, sorun çıksın istemiyorum. Kasa ve PSU'yu Corsair Spec Delta 650W'da seçebilirim ama önü mesh olmadığı için sıkıntı çıkartır mı...
Geri