Arama sonuçları: *

1. B

Volkan abim yine harika bir sistem toplamış (!)

tamam abi çok teşekkür ediyorum son bir sorum var neo yu dediğim gibi yapsam olmazmı biraz beyaz kasaya hevesim varda ondan dolayı senin aquarus tavsiye etmenin sebebi kasa mı sadece
  2. B

abi ben şimdi baya bir araştırma yaptımda bütçeyi 200 falan daha arttırıp gamegarajdan neo 5a almaya karar verdim ekran kartını 1650 super yapacağım ram 8 2-3 aya para biriktirip 8gb ram daha alırım işlemciside ryzen 3 3100 yani çok iyi değil ama intel den iyidir.
  3. B

bilgisayar tavsiyesi yaparmısınız ?

hayır sadece masaüstü bilgisayar monitörüm var hdmi ve vga olarak ekipmanlarda var sadece dediğim gibi masaüstü bilgisayar
  4. B

bilgisayar tavsiyesi yaparmısınız ?

Arkadaşlar 4100 tl bütçem var bilgisayar tavsiyesi yaparmısınız ?
  5. B

arkadaşlar vok gamehero yu almak istiyorum ram ini 16 gb yapıp ama kötü diyorsunuz napacağım hiç bilmiyorum ram i 16 yapınca fiyat 4082 tl oluyor bu fiyata önerebilceğiniz bir pc varsa onu alayim o zaman çok boşlukta kaldım tam sipariş veriyordum
  6. B

Vok Gamehero Sistem Alınır mı?

arkadaşlar merhaba öncelikle çoğu yerden okudum herkes kötü falan tarzı şeyler yazmış kendi görüşümce bu fiyata alınabilecek en iyi pc bu bence çünkü bütçem bu kadar ssd kronik sorunlu demişsiniz yani pek anlamıyorum ne demek ne sorunu yaratabilir ki ? ben almayi düşünüyorum ram i 16 gb yapıp...
Geri