Arama sonuçları: *

• Users: nerpL
  • Order by date
  1. nerpL

EKRAN KARTI ÖNERİSİ 18k

sorun yaşadığımdan değil ama bazı oyunları oynamak istiyorum warzone,battlefield gibi.Sadece internet kafeye gittiğim zaman bu oyunları rahatça oynayabiliyorum,hazır elimde para varken upgrade etmek istemiştim
  2. nerpL

EKRAN KARTI ÖNERİSİ 18k

1650 süper hocam :) teşekkür ederim inceleyeceğim 1769438431 hocam hem anakart hem de psu için sorun olmaz değil mi? uyumlumulular yani
  3. nerpL

EKRAN KARTI ÖNERİSİ 18k

Herkese iyi forumlar Bilgisayarım da MSİ A320m-a pro Ryzen 5 5600 var ve 650 w psum var, 18k’ya kadar ekran kartı arıyorum,ekran kartımın eskiliğinden dolayı bazı şeylerde sorun yaşayacağımı duydum,konu halkında bilgiis olan varsa sıkıntı yaşamayacağım şekilde ekran kartı önerebilir misiniz
  4. nerpL

Kulaklığın jak girişi bozuldu

Hayırlı forumlar Havit Gamenote H2002D modelli kulaklıgımın jak girişi bozuldu.Herhangi bir 3.5mm jak girişi ve çogaltıcı alsam kullanabilir miyim kulaklıkla ?
  5. nerpL

Ssd dolu gözüküyor ama içnde bir şey yok

240gb ssdim var içinde sadece valorant var başka hiçbir oyun yok ona ragmen sadece 230gb yer gozukuyor.Baktığım zaman valorant ve windows dosyalar harici bir şey gözukmuyor bunu nasıl çözebilirm
  6. nerpL

1000 Lİra kulaklık önerisi

dostlar hayırlı forumlar 1000 liraya gaming kulaklık önerisi yapar mısnız
  7. nerpL

Klavyenin kablosunu böyle yaptım kablo bozulur mu?

hiç bir şey olmaz hocam içiniz rahat olsun
  8. nerpL

4060Ti 8gb ekran karti i5 12400f işlemci darboğaz yapar mı?

Darboğaz olmaz sistemde.Anakart hakkında fikrim oyk
  9. nerpL

Arkadaşlar Sizce Bu Sistem Alınır mı?

parça kalitesi bakımından bence ram haric sorun yok.Site guvenilir.
  10. nerpL

Çözüldü✓ yeni aldığım hazır sistemde ekran kartını montajlayamıyorum

anakartınla ekran kartın ne
  11. nerpL

Yazı yazarken gözlerim ağrıyor okula bu yüzden ipad götürebilirmiyim

devlet okulunda mısın
  12. nerpL

Yardım bilgisayar ekran kartını görmüyor

driverlar guncel mi
  13. nerpL

Yardım bilgisayar ekran kartını görmüyor

vegan yogurt tuketebilirsin
  14. nerpL

500 600 lira klavye önerisi

Selamlar 500 600 tl arasında mekank klavye arıyorum tercihim %60 klavye olması https://www.trendyol.com/sarftech/t60-beyaz-kirmizi-switch-rgb-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-379324346 bunu almayı dusunuyorum sizce nasıl veya başka önerileriniz var mı
  15. nerpL

40k bütçe ile hazır sistem toplama

Bütçem 40k 2-3 bin lira daha arttırabilirim 2k60fps oyun oynamak istiyorum.
  16. nerpL

MAÇ SONUCU | 🟡 Fenerbahçe 2-4 Beşiktaş ⚫

Kanka çok koyuyor.Ligin başından beri istisnasız her maç kapalı gişe oynanıyor en dandik takımla oynanan maça gitsem bile localar vipler dolu oluyor bu sene binlerce kişi kongre üyesi oldu takıma güven sonsuzdu ama sonuç hiçbir derbi kazanılmadı 1680465234 Hatalardan ders alma sıfır sürekli...
  17. nerpL

Yardım Ryzen 5 5600x stok soğutucu ile 90 derece

hocam fotograflardan tam anlayamadım ama stok fanı dogru taktıgınıza emin misiniz İlk fotoda takılmamış olarak gozukuyor ama
  18. nerpL

Yardım Valorant FPS'im düştü

Hocam son gelen güncellemelrden sonra herkeste bir fps düşüşü var bende 400-500 fps arası alırkne 300-200 alıyorum ve drop yiyorum.Oyunla alakası olması yuksek
  19. nerpL

CSGO 2 ÇIKTI!!! ( Counter Strike 2 ) çok iyi kalite.....

Yanlış anlamayın ama bunca hype bunun için miydi bilmiyorum ama bana pek tatmin edici gelmedi ayrıyeten güncelleme geldikten sonra birçogumuzun pcsinin kaldırmıyacağıda cabası
  20. nerpL

Yavaş Açılan Bilgisayar

sadece ssd mi var yoksa harici olarak hdd var mı
Geri