Arama sonuçları: *

• Users: Suph
  • Order by date
  1. S

Rtx 2060 - i5 9300h vs gtx 1650ti - i510300h Hangisini almalıyım?

3. bir seçenek olarak ASUS TUF Gaming A17 FA706IU-H7089 / 17,3 "FHD IPS 120Hz / AMD Ryzen 7 4800H / 8GB RAM / 512GB SSD / GTX 1660Ti / Windows olmadan / siyah bunda karar kıldım. 8 ram alıp bunu kullanacağım. Üçü arasında sanırım en mantıklısı bu olacak.
  2. S

Ben şu darboğaz mantığını anlayamadım. Yani darboğazsın 1650ti darboğazlı 2060'dan iyi mi oluyor kötü mü? Ayrıca darboğaz ne kadar fps kaybettirir bana? Çok ağır oyunlar oynayacağımı düşünmüyorum belki oynarım bilmiyorum.
  3. S

Selam arkadaşlar. Yurtdışından laptop alacağım fakat iki laptop arasında kararsız kaldım. Darboğaz muhabbetini biraz araştırdım ama kesin bir bilgiye varamadım. Ayrıca darboğaz olsa bile 2060ın darboğazlı hali 1650ti'n normal halinden yine de iyi midir? İki bilgisayarın da özelliklerini...
  4. S

Bilgisayarıma en uygun işletim sistemi hangisidir? Format nasıl atılır? AMD Radeon HD 8500M problemi.

Attığım linkle sizinkinin farkı nedir? Yani keysiz de bu dosyalara ulaşılabiliyorsa keyli hali neden var?
  5. S

Bilgisayarıma en uygun işletim sistemi hangisidir? Format nasıl atılır? AMD Radeon HD 8500M problemi.

Ürün anahtarım olmadığı için attığınız linkten indiremiyorum. https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=5753 bu link üzerinden indirdiğim dosya ile yapabilir miyim? 1601912880 maalesef ürün anahtarım yok ve ucuz miktarda satılan keyler işe yaramıyor sanırım.
  6. S

Teşekkürler. Peki bu sürümler içerisinde en uygun hangisi olacaktır? Ayrıca format için kullanabileceğim çalışan dosyalara ulaşabileceğim bir link ya da herhangi bir yer var mı?
  7. S

Hangi işletim sisteminin en verimli olacağını bilen bir kişi yok mu gerçekten :D
  8. S

Uplamak için gerekli zaman aralığı nedir?
  9. S

Merhaba arkadaşlar, şu an bilgisayarımda win 7 kullanıyorum fakat format atmak istiyorum. Ekran kartımla alakalı bir sorun var ve formatla geçebileceğini düşünüyorum. Bilgisayarda i3 4005u 1.7 ghz işlemci 4gb ram var. Ssd yok. Bu bilgisayarın en yüksek performans alacağı işletim sistemi...
Geri