Arama sonuçları: *

1. carljohnson

Yardım İşlemcim Oyunlarda Düşük Performans Gösteriyor

Hocam watt ve mhz değerleri occt testinde daha yüksekti acaba oyunlarda neden değerler bu kadar düşük olabilir
  2. carljohnson

Yardım İşlemcim Oyunlarda Düşük Performans Gösteriyor

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben i5 9300H işlemcisine sahip bir notebook kullanıyorum ve GPU da GTX1650. Ama oyunlarda henüz başında bile, ki bu bence ısıdan kaynaklanmadığını gösterir, işlemcim olması gerektiğinden çok daha düşük clock hızları ve watt tüketimiyle çalışıyor. Hemen hemen...
  3. carljohnson

FSR2' FSR3 Nasıl yapılır

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım GTX 1650. Abdullah ağabeyin verdiği linkten hangisini indirmem gerekiyor ve God of War'da kurabilmek için ne yapmam gerekiyor tam anlamadım da yardımcı olabilir misiniz? God of War FSR 2.0 destekliyor atmam gereken dosyayı oyunun klasörüne attım fakat çalışmadı...
  4. carljohnson

Premiere Rush klip alma

sanırım tam olarak anlamadım ne dediğinizi. aşağıdaki görüntü gibi bir çok kesit aldım ama bunları hepsini ayrı ayrı video alarak almak istiyorum onu nasıl yapabilirim?
  5. carljohnson

Premiere Rush klip alma

Arkadaşlar merhaba 22 dakikalık bir videodan 10'larca klip almam gerekiyor hepsini böldüm Premiere Rush'tan fakat hepsini ayrı ayrı video olarak kaydetmek istiyorum yapabilirim?
  6. carljohnson

Bu kişi dolandırıcı mı?

alacaksanız yaparım
  7. carljohnson

Bu kişi dolandırıcı mı?

Adanadayım ben de isteyen kişiler için gidip test edebilirim
  8. carljohnson

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

yani ben kullanamayacağım RDR için?
  9. carljohnson

Ana Konu DONANIM ARŞİVİ: KANDIRILDIK VİDEOSU ( Herkes DLSS 3.0 Açabilecek? )

Arkadaşlar merhaba Gtx1650 var bende RDR'de deneyeyim dedim fakat yükleme ekranında oyundan atıyor. Var mıdır çözümü?
  10. carljohnson

Çok acayip güç yönetimi

Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtığımda 0.79GHZ sabit olduğunu gördüm ben de bir videodan regeditten intelppm start değerini 3'ten 4'e çektim bu sefer 2.40GHZ sabit kaldı ve boşta olmasına rağmen ekran kartım 90 dereceleri görüyor. Güç yönetimi seçeneklerini tamamen nasıl fabrika ayarlarına...
  11. carljohnson

Ram upgrade sonrası düşük mhz sorunu

Arkadaşlar merhaba Lenovo L340-15IRH modeli laptoba sahibim. İşlemcim i5 9300H 8gb tek slot ram vardı 16gb 2666mhz ram taktım. İşlemcim 2666Mhz desteklemesine rağmen taktığım ram 2400Mhzde çalışıyor. Biosa bakındım fakat göremedim. Bir çözümü var mıdır?
  12. carljohnson

Gpu sıcaklığı 0 gösteriyor

Ekran kartın apu ise ondan olabilir
  13. carljohnson

Gtx 1650 Laptop mem clock arttırma

Arkadaşlar merhaba GTX 1650 i5 9300H 8GB ramli laptop kullanıyorum. RDR2de fpsler pek tatmin edici olmadığı için mem clock arttırmaya karar verdim ve +500 uyguladım ( bunu ramden mi alıyor?) ve herhangi bir ısı vs problemi yaşamadım, üstüne fpste %15-20lik bir artış oldu kimi yerlerde sizce...
  14. carljohnson

Şifresini bilmediğimiz iPhone'dan veri alma

araştıracağım hocam teşekküler 1663435355 yardımcı olamayız dediler :/
  15. carljohnson

sağolun hocam teşekkürler dostlar sağolsun
  16. carljohnson

Arkadaşlar merhaba herkese öncelikle belirteyim ki biraz derin bi konu olduğu için lütfen yorumlarınıza dikkat ediniz. Hocam benim geçenlerde kuzenim vefat etti ve telefonu iPhone SE 2020. Bu telefondan fotoğraf almak istiyoruz ve şifresini veya iCloud hesabını bilmiyoruz hiçbir şekilde...
  17. carljohnson

Yeni aldığım monitörde maksimum hz değerini kullanamıyorum

Düzledi yani? 120 Hz alıyorsunuz?
  18. carljohnson

masaüst< sağ tık < Görüntü Ayarları < Gelişmiş Görüntü ayarları < Yenileme Hızı < 120HZ
  19. carljohnson

hdmi kablosu ile 165hz alamazsınız max 120hz. dpi kablosu kullanınız
  20. carljohnson

Arkadaslar bu oyunun ismi ne?

görseli google da arat sen de bulursun
Top Bottom