Arama sonuçları: *

1. RTX3070

ECA kombi suyu nasıl boşaltılır?

Kışın yaklaşık 1 aylık bir süre evde olmayacağım, giderken kombinin suyunu boşaltıp gitmek istiyorum. Kombim ECA Confeo Plus ve vanalar şu şekilde: İnternette kimisi sıcak su vanasını kapatıp sıcak suyu çeşmeden açıp doldurma vanasını da açınca içindeki su boşalır demiş ama denemeden önce...
  2. RTX3070

ASUS ROG STRİX G17 EKRANDA TİTREME

GPU modunu sadece Nvidia yapınca da sorun gözlemleniyor mu?
  3. RTX3070

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Steam'de eğer ki oyunun satıcısı Türkiye'de değil ise KDV eklenmiyor mesela. Aynı durumun OpenAI için de geçerli olması gerek değil mi?
  4. RTX3070

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Türkiye bazlı olmayan bir firma nasıl KDV'ye tabii tutuluyor? Muhasebe bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilir mi gerçekten merak ettim.
  5. RTX3070

eSIM kaldırırken hata alıyorum

Sıfırlayınca kaldırabildim, şanslı çıktım biraz. Kimi modellerde kimisi anakartı değiştirtmek zorunda kalmış.
  6. RTX3070

ChatGPT cevapları vermeyiniz lütfen.
  7. RTX3070

Airalo üzerinden bir yurt dışı seyahati için eSIM almıştım ancak döndüğümden beri SIM'i kapatamıyorum veya silemiyorum. "SIM ile bağlantı kurulamıyor, daha sonra tekrar deneyiniz" hatasını alıyorum. Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve XDA'daki cevabı da denedim ancak işe yaramadı. Model S21 Ultra ve...
  8. RTX3070

Yardım Ryzen 7 7800x3d Saçma Sapan Sıcaklık Değerleri

Normal. Tek CCD işlemci.
  9. RTX3070

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Yüklü demek o zaman. Renk yönetimi menüsünde de profil gözüküyorsa.
  10. RTX3070

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Aygıt yöneticisinde monitörün adı ne olarak gözüküyor?
  11. RTX3070

Millenicom firması hakkında

Millenicom kullanıyorum henüz başıma gelmedi.
  12. RTX3070

Yardım Minecraft rtx nasıl açılır

İllaki ray tracing maplerine ihtiyacın yok, dediğim gibi ray tracing destekli texture indirirsen oynayabilirsin. Oyunun işleyişi gereği ray tracing böyle çalışıyor. Çoğu videoda olan texture pack Kelly's.
  13. RTX3070

Yardım Minecraft rtx nasıl açılır

Launcher'da iki tane Minecraft var orada gözükmüyorsa Microsoft Store. Ayrıca RTX açabilmek için ray tracing destekli texture pack indirmen lazım. Kelly's bir örnek mesela.
  14. RTX3070

CS 2 oynarken mavi ekran hatası

MSI Afterburner ile clock kısmayı deneyin. -70 core -200 memory olsun mesela.
  15. RTX3070

RCE (uzaktan kod yürütmeyi) kapatma vakti.

Bunlar aşırı değerli açıklar, kimse rastgele birinin oyun hesabı için bunları israf etmez.
  16. RTX3070

80 K bütçeye laptop önerisi

Ne kadar bir pil ömrü lazım ve ne amaçla kullanılacak?
  17. RTX3070

Casper Excalibur 23.8" 200HZ / 1MS / Fast IPS Panel Testi🔥

ROG Strix ve Scar laptopların testi gelir mi? 3 ms overdrive ayarını merak ediyorum şahsen.
  18. RTX3070

❌İndirim Bitti! Clash of Clans Bedava 300TL Oyun İçi Satın Alım

Önceki kampanyaya katılanlar buna da katılabiliyor mu?
Top Bottom