Arama sonuçları: *

1. B

Mikrofon kendi bilgisayarımda çalışmıyor farklı bilgisayarda çalışıyor

Merhaba dostlarım elimde James Donkey 008 marka kulaklık var. Dün gece bilgisayarı kapattığımda mikrofonum çalışıyordu fakat bugün çalışmıyor. Başka bir pcde denedim orda herhangi bir sıkıntı yok ama kendi bilgisayarımda bir türlü çalışmadı. Sorunla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım...
  2. B

Acill! Sistem ile alakalı

Anakartın kaç ram slotu var ? Eğer çift ise 2x8 yap ilerleyen zamanlarda çünkü tek slot ram yetersiz kalır. 8gb ile takılı kalmayacağını düşünerek yapıyorum yorumumu. Bu arada sistemimiz işlemci haricinde aynı ve gayet memnunum.
  3. B

Laptop yeniden başlatma sırasında kapanma sorunu

Merhaba dostlarım sorurnum laptop türü bilgisayarımda yaşıyorum. Öncelikle bios ayarlarını değğiştirip yeniden başlatmayı denediğimde fark ettim. Bilgisayar kapanıyor ve kapalı kalıyordu. Yeniden çalıştırdığımda ise ayarları kaydetmediğini gördüm. Şu an format atıyorum ve sistem otomatik yeniden...
  4. B

Rdr online araç sorunu

malesef o şekilde de olmuyor :/
  5. B

Rdr online araç sorunu

Anlatmak istediğim o zaten resime baktıysanız aktif edemiyorum
  6. B

Rdr online araç sorunu

Merhaba arkadaşlar sıradaki sorunum red dead redemption online ile ilgili. Oyunca atıma ya da araçlarıma arkadaşlarım erişemiyor ve ayarlar kısmı ekte göründüğü gibidir. Yardımlarınızı bekliyorum
  7. B

Yeni Monitör ekran yırtılması

vsync açık kapalı çok etki etmiyor. özellikle red dead redemptionda çok sık oluyor. Sistemim: msı 1660 super gaming x , ryzen 5 3600 1603052114 bu monitörlerin listesini nerden görebilirim ?
  8. B

Yeni Monitör ekran yırtılması

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz hafta yeni monitör satın aldım fakat sorun şu ki oyunlarda ekranda yırtılmalar oluyor. farklı farklı yerlerde oluyor ve sinir bozucu oluyor. Monitör hdmı kablo olmadan geldi eski bir hdmı ile bağladım acaba bu kabloda sorun olabilir mi ? sizin düşünceleriniz nedir...
  9. B

1660 super gaming x işlemci önerisi

yanıtınız için teşekkür ederim biraz daha birikim yapıp 3600 almaya karar verdim
  10. B

yok mudur arkadaşlar cevap
  11. B

Maalesef o kadar çıkmayı pek düşünmüyorum. Ama mevcut yaşadığım sorun devam edecekse 3300x ile o zaman bir seçenek haline gelebilir benim için. Yanıtın için teşekkür ederim Edit: Bu arada hiç bir yerde 3300x bulamadım satışta :( 1602157785 an itibariyle 2 model arasındayım mecburi olarak. sizce...
  12. B

Tekrar merhaba dostlarım işler benim için biraz yolunda gitti ve 2000 tl bir bütçeye çıktım. Mevcut işlemcimi satmamış haldeki bütçem bu . Eger 2600 ile arasında dediğiniz gibi çok fark yok ise r3 3300x alıp üstüne birde güzel bir monitör almaya karar verdim. Sizce beni rahatlatır mı ? monitör...
  13. B

Malesef fiyatlar malum :) Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur :)
  14. B

Yardımınız için çok teşekkür ederim
  15. B

Merhaba bütçem elimdeki işlemciyi satacağım fiyata baglı olmakla beraber aşağı yukarı 1200 tl gibi bir rakama denk geliyor. 3100 işlemci herhangi bir darboğaz yaşamama neden olur mu ? Güncel olarak oynadığım oyunlarda ekran kartım %30 çalışırken işlemcim %99 100 civarı çalışıyor. Bildiğim...
  16. B

Merhaba arkadaşlar elimde msi 1660 super gaming x ekran kartı bulunuyor. gigabyte a320m anakart mevcut ve bu sistemi ryzen 3 3200g gibi bir işlemciyle beslemeye çalışıyorum. An itibari ile elimdeki işlemciyi satıp 300 500 civarı ekleme yaparak kartımı besleyecek bir işlemciye geçmek istiyorum...
Top Bottom